User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Köpeğime (Husky) İyi Bakabilicek olanınız var mı?

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzulme bence cunku herkezın ısı gucu var ben 9dan once evde olamıyorum sabah ıse gtmeden ıstende gelınce yarımsar saat cıkartıyorum bakanlarda boyle bakıyo kopeını psıkopat gıbı seven buna katlanır komsulara ızah eder gelen zabıtayada s..... Ceker cok ornegı mevcut inşallah iyi birine gider
    Vorsprung Durch Technik

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coderz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakamıyacaksan neden alıyorsun? yazık günah hayvanın kanına giriyorsun
    Kardeşim adam 1.5 sene beslemiş olabilir özel nedenden ötürü vermesi gerekiyordur

en azından sokaga salmamış köpegi sahiplendirmeye çalışıyor

nasıl bir düşüncedir bu sendeki

Bende ava gitmeyi bıraktım köpeklerimi tek tek veriyorum ava gidenlere

bunda anormal bir durum ne var sence Av köpegi ava gitmeden mutlu olurmu olmaz mamasını ver dursun gezdrme dolaştırma öle şeymi olur
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alakasi var bende kopegimi yeni bi yer bakiyorum.1.5 senedir baktigim ev bahceli bir evdi ve yıkıldı.apartmanda/ev içinde bakamiyorum.

insanlarin durumlari sizin düşündügünüz gibi olmayabilir.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim adam 1.5 sene beslemiş olabilir özel nedenden ötürü vermesi gerekiyordur

en azından sokaga salmamış köpegi sahiplendirmeye çalışıyor

nasıl bir düşüncedir bu sendeki

Bende ava gitmeyi bıraktım köpeklerimi tek tek veriyorum ava gidenlere

bunda anormal bir durum ne var sence Av köpegi ava gitmeden mutlu olurmu olmaz mamasını ver dursun gezdrme dolaştırma öle şeymi olur
    Alıntı Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne alakasi var bende kopegimi yeni bi yer bakiyorum.1.5 senedir baktigim ev bahceli bir evdi ve yıkıldı.apartmanda/ev içinde bakamiyorum.

insanlarin durumlari sizin düşündügünüz gibi olmayabilir.
    +1

benimde husky vardı artık yaramazlıklarından site şikayetçi olmaya başlamıştı en son baktım annem salıp sokağa atacak. yazık olmasındansa bahçeli müstakil villası olan komşum talip olunca verdim.

yani kanına mı girdim yoksa kendisine özel bahçede bağlanmadan eğlenip karnı doyduğu için iyilikmi yaptım.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer arkadaşlar cevabını vermişler sorunun zaten güzel bir şekilde.. durum ortada ilk mesajımda yazıyor
    Emre Kalkan

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bos bos mesajlar yazmayi ne zaman birakacaksin ?

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla benım tek diyebileceğim köpeğinizi sokaga salmayın barınağa bırakmayın ki öle bi niyetınız oldugunu sanmıyorum.Boş dukkanda köpek beslenmez zaten keşke baştan almasaydınız.Neyse umarım yakın sürede yenı yer bulursunuz güvenilir.

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parasız sakın verme Türk insanı bedelını odemedıgı seyın kıymetını bılmez aklında bulunsun...
    Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Walla benım tek diyebileceğim köpeğinizi sokaga salmayın barınağa bırakmayın ki öle bi niyetınız oldugunu sanmıyorum.Boş dukkanda köpek beslenmez zaten keşke baştan almasaydınız.Neyse umarım yakın sürede yenı yer bulursunuz güvenilir.
    Sokağa salmak filan gerçekten çok tehlikeli bir iş, hayvanın akıbeti belli olmayacak aklım onda kalıcak vede en önemlisi 1 buçuk senedir verdiğim EMEK var ortada, o boşa gidicek. Asla byle birşey yapmam zaten, vericeğim kişinin gerçekten iyi bakabilceğini düşünrsem vericm inş.

Dediğiniz gibi baştan almamış olsaydım, ama ilerde yerimin olmama şansını ve vaktimin daralcağını düşünmüyordum :S şimdi ise ona en az benim kadar iyi bakabilcek hatta daha iyi bakabilcek bir sahip arıyorum mecburen

Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parasız sakın verme Türk insanı bedelını odemedıgı seyın kıymetını bılmez aklında bulunsun...
    Her insan bir değil ama, doğruda söylemiyorsun değil katılıyorum sana... Fakat bu konuda bir bedelden çok 'hayvan sevgisi' önemli... umarım buna sahip biri çıkar, ki zaten ilk başta belirttiğim 200 TL gibi cüzi miktarda, şuanda biraz maddi konuda bana yardımcı olucak.. nrmalde köpeğime değer biçmem fakat onun için yaptğm bir çok masrafım oldu, bunlarda şart olan şeylerdi... şimdi bu yaptıklarımla, bu benim dostum köpeğimin hayatına güzel bi şekilde devam etmesini sağlamak istiyorum
    Emre Kalkan

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1.si yaş öğrenebılır mıyım ?
    2.si tuvalet egıtımı var mıı ?

husky'ler huskytir denılcek kadar inatcı wc egıtımını cok zor alan kopeklerdır.1.5yasındakı bı kopege bunu ogretmek pek kolay olmaz dıye dusunuyorum..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aynı seyı senın ebeveynlerın ıcınde soyleyebılırız...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bırak bu forumu şu dünya için oksijen ziyanısın,

Konu hakkında abim onay alamadı firmadan

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

mtahakorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam köpeği ben istiyorum fakat erzuruma nası gelir uçak kargoyla gelirmi acaba benim yerimde müsait husky lere karşıda zaafım var ***** kış memleketi burda onlar canlı

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben köpegi için evini satıp komple yeni ev alan biliyorum.İşini yaşamını değiştiren biliyorum. Ailem köpek beslemek yok dedi evde bende 1.5 senedir tek basıma kendi evimde yasıyorum köpegimle.Dünya yıkılsa köpegimi benden kimse alamaz.Şimdi kaldıgım ev müstakil yeni cıkacagım ev apartman dairesi gittim konustum apartmanla 2 tane köpek besleyen varmış eger yok yasak deselerdi hemen satardım o daireyi köpek izni olan bir yer satın alırdım.Ben evlat gibi görüyorum onları.Evladımıda asla asla bırakmam.Ama yapacak bişey yok bu saatten sonra iyi bir aile bulması umuduyla yardım edebilirz elimizden geldiği kadar. Haysev size yardımcı olur 2 kez köpek sahiplendirdim burdan 2 günde sahip buldular.

https://www.facebook.com/haysev

Resimlerini açıklamasını ve telefonunuzu bana atarsanız bizim rottweiler forumda da paylaşırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.si yaş öğrenebılır mıyım ?
    2.si tuvalet egıtımı var mıı ?

husky'ler huskytir denılcek kadar inatcı wc egıtımını cok zor alan kopeklerdır.1.5yasındakı bı kopege bunu ogretmek pek kolay olmaz dıye dusunuyorum..
    Köpek 1 buçuk yaşındadır, İlk mesajımdada konu başında belirtmiştim gerçi, neyse tuvalet eğitimide var tabi bu birazda alıştığı yere bağlı. şöyleki kaldığı yer kapalı bir dükkan içi geniş, bulunduğu yere pek tuvaletini yapmaz bunu öğrendi zamanla öğrettim elimden geldiğince ve bilgilerimle, fakat bunu tamamen uyguluyor diye birşey yok. ee bu da aslında biraz bana bağlı, bazen uzun süre çıkaramıyorum mesela bi 7 saat filan geçtiği oluyor ee haliyle hayvan bulunduğu yere tuvaletini yapmak zorunda kalıyor. ama genel olarak biraz tutmayı öğrenmişki, dşarıya çıkarttığımda hemen bi ağaç dibi veya bi araba tekerinin arkasına tuvaletini yapıyor..
    Köpeği henüz 1 buçuk - 2 aylıkken aldığım için birşeyler öğretebildim.

Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu hakkında abim onay alamadı firmadan
    Hayırlısı olsun artık. benden sizden bir haber bekliyordum ama çıkmayınca, olumsuz birşey olduğunu anlamıştm. artık bakalım kısmet kime olcak :S

Alıntı mtahakorkmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam köpeği ben istiyorum fakat erzuruma nası gelir uçak kargoyla gelirmi acaba benim yerimde müsait husky lere karşıda zaafım var ***** kış memleketi burda onlar canlı
    Huskyler bi bağımlılık yapar derecede oluyor bazı insanlarda, bende alıcağım zamanlar o kadar çok araştırmıştm ve o kadar istiyordum ki, bir süre onun için paramı elimde tuttum biriktirdim filan ve sonrasında alıp bakımını yaptım, güzel günler geçirdik birlkte .. Yalnız malesef istanbul dışına göndermeyi düşünmüyorum hava şartları olarak erzuruma çok uygun soğuk iklimi seven bir cins fakat 1.5 yaşında artık yetişkin olmuş bir köpeği o yolda ziyan edemem. kargo deseniz erzuruma nerdeyse 18-19 saat hayvan telef olur o yolda zaten. ve de benim görmem lazım arada bir köpeğimi, nerde nasıl bakılıyor diye. bence şansınızı erzurumda veya çok daha yakın illerdekş huskylerde arayın

Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben köpegi için evini satıp komple yeni ev alan biliyorum.İşini yaşamını değiştiren biliyorum. Ailem köpek beslemek yok dedi evde bende 1.5 senedir tek basıma kendi evimde yasıyorum köpegimle.Dünya yıkılsa köpegimi benden kimse alamaz.Şimdi kaldıgım ev müstakil yeni cıkacagım ev apartman dairesi gittim konustum apartmanla 2 tane köpek besleyen varmış eger yok yasak deselerdi hemen satardım o daireyi köpek izni olan bir yer satın alırdım.Ben evlat gibi görüyorum onları.Evladımıda asla asla bırakmam.Ama yapacak bişey yok bu saatten sonra iyi bir aile bulması umuduyla yardım edebilirz elimizden geldiği kadar. Haysev size yardımcı olur 2 kez köpek sahiplendirdim burdan 2 günde sahip buldular.

https://www.facebook.com/haysev

Resimlerini açıklamasını ve telefonunuzu bana atarsanız bizim rottweiler forumda da paylaşırım.
    Köpeğiniz için yaptıklarınız gerçekten çok güzel şeyler, takdir ettim sizi bu konuda. Fakat şuanda benim öyle bir durumum yok malesf. inanın yoksa gerçekten çok zor birşey bu. bende çok mecbur kaldığım için ve hayvanın daha iyi bakımı için böyle bir işe giriştim, daha iyi bakılması daha çok onunla vkit geçirebilcek birinin çıkmasını istiyorum.
    Haysev'e bi ilan koyabilirim teşekkür ederim yardımınız için.. telefon numaramıda pm yoluyla gönderiyorum
    Emre Kalkan

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim ki bu yakın komşuma sahiplendirdiğim için görme konusunda sıkıntı çekmiyorum. Çok yaramazlar çooookk. Alacak kişi normalden fazla hayvan sevgisi olması şart.

It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah sizinkide çok yakışıklıymış.. Bakalım artık bizimkini iyi bir kişiye sahiplendirebilcekmiyiz
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı seyı senın ebeveynlerın ıcınde soyleyebılırız...

10 krktr
    Emre Kalkan

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer halen bir çözüm bulamadıysanız yardımcı olmaya çalışırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)