Arkadaşlar 2 günlüğüne (haftaiçide olur ) yer arıyorum güzel bir butik otel bir dağ evi tarzında güzel şık biryer..hanımla kaçıcam...varmı bildiğiniz kaldığınız tanıdığınız yer ?
Arkadaşlar 2 günlüğüne (haftaiçide olur ) yer arıyorum güzel bir butik otel bir dağ evi tarzında güzel şık biryer..hanımla kaçıcam...varmı bildiğiniz kaldığınız tanıdığınız yer ?
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Kartepe geren park diycem butik değil Sapanca'da bı arkadasım kalmış gol kenarı birde agvada kalabilirsiniz
C R M performance
kartepe green parka baktım aslında fena değil fotolarıda gayet iç açıcı ama daha butik birşeyler varmdır acaba diye uğraşıyorum..
Ağva treetops tavsiye ederim
kahvaltılar oraya göre bence iyi denir
ama agvada gezip görcek yer yok
aşşada bir liman lokantası var balık yersiniz mezeleri de güzel
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
aradım olabilir orası güzel yermiş.. fiyatlarda hafif uçmuşlar ama gecelik 300 ?![]()
Richmond'da kalabilirsiniz , sessiz sakin güzel bir oteldir..
Richmond
en güzeli rize ayder valla uçakla 1 saat trabzon havalanından 90km ama değermi kesinlikle değer tam kafa dinleme yeri şimdi karla kaplıdır oralar manzara keyif tam yeri bence
Bende tavsiye ederim istanbula yakın ve güzel yerdir.
Richmond
agva 2 gunlugune sıkıcı oluyor. bence polenezköy de bı otelle anlasıp kahvaltı ve aksam yemegı ıcın orayı kullanırsınız gün içinde de bogaza dogru gelıp vakıt geçirebılırsınız.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
3 hafta önce kız arkadaşımla sapancaya kaçtım, güzel de bi otelde kaldım.. Tavsiye ederim..
Tango-1 never dies.
Sapancada ev var senelerdir.Heryerini bilirim eger abi gideceksen alo de kahvaltı öğle yemegi ve akşam yemegi için dediğim yerler dışında biyere gitme..
Cok uzak degil aslında pendikte ancak cok keyifli bir tesis
Park 156
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)