dediğim bot budur
G STAR GRİ DERİ AZ KULLANILMIŞ BAĞLI BOT 44 GittiGidiyor.com'da #33546059
ebayda aklına yatan fiyata bulursan adresine sipariş geçebilirim.
acil?........
olm cocuk o kadar para veriyo...timberland e para vermesin herkesin ayağında war artk taklit cok o kadar para vericekse biraz daha eklesin que yada g star alsın...ayakta cok güzel duruyor.hem o kadar para ver hemde bircok kişinin ayağında gör..eğer şık bişey istiyosan 150 civarı cat modelleride war onlarda cok hoştur.herkesin ayağında da görmessin..hemde belli bir marka
Şaka gibi ya 300-350 lerden bahsediyorlar ... burda en fazla 60-70 dolar :) normal modelleri 40-50 arası yazık gerçekten o paralar :)
bi zamanlarda buffolo bot we barbour mont modası vardı lise kostümü gibi herkesin üstünde vardı :)
NEWYORKER34 | GÜNÜN FIRSATI-OUTLET ÜRÜNLERİ , ABERCROMBIE/ AMERICAN EAGLE , ONITSUKA ASICS TIGER / CAMPER
buradan aldım memnunum hatta 1 tane daha alıcam. piyasa için değil gerçekten kaliteli ve su geçirmeyip rahat olduğu için giyiyorum. bu arada o solüsyonundan almadım kendim su itici apre geçiyorum :)
timberland bot...abercrombie bol pantolon...abercrobie kap. sweat ...barbour mont..saçlarda yanlar yere üstler allaha...İşte olay budur :D
made in turkey
çok güzel modeller var. seçenek çok ve harbi kalite mallar.
Desa - AYAKKABI
timberland ın deri modellerini çok seviyorum en son 4 sene once falan almıştım sanırım hala dolapta hiç eskimemiş şekilde duruyor gerçi çok giyme fırsatım olmadı ama rahat kullanışlı :D
adamın profili 33.000 çakma olaydı çoktan mundara bağlardı müşteri şikayetleri başlayınca gg şut çekiyor satıcıya.
benimde profilim 13bin o yüzden biliyorum işleyişi.
yazıcıoğlu işhanı arkasında caminin yanında 45-50lira çakma aklına gelirse alabilirsin tavsiye etmiyorum ama:D
zaten telefon veremezler yasak gg den satıs yapılıyorsa.magazası yok sanırsam.muhtemelen amerikadan baglantıları var oyle getirtiyorlar.oradaki outlet magazalarında eski urunler oldukca ucuz .30 dolara timberland gordum .Bu sekilde alıp buraya satıyorlardır gercekten profilide oldukca guvenilir 33bin cok ciddi rakam