teşekkür ederim bilgi için bakalım bizde deniyeceğiz memnun kaldığımızda sizin gibi önericeğiz :)
sene 2006 almıstım yıne fıyatı derıden de 300 lıraydı
Aynen Can'ın dediği yere bak usa dan geliyor mallar. The Big Apple magazanın adı.
Göztepede fenerbahçe lisesinin önundeki alt geçitte.
Arayıp öğrenebilirsin kaç para oldugunu gecıyorum hergun onunde kocaman tabela var timberland bot ...TL diyede hıc hatırlamıyorum ne kadar oldugunu almıştım 6 sene önce halen canavar gibi kardan kara giyiyorum zaten :D
Orijinal Marka -
Az önce geldim eve deriden outlete girdik guya %50 %70indirim yazıo kocaman camda açık bej koyu yeşil bagcıklı kahverengi tabanlı çok şık bi timber sordum 365dedi o_O hani %70ındırım timberlar ındırıme girmio dio yok yani alamadık.Acil dememin sebebide hazır alışverişe çıkıoduk çıkmışken alayım dedim yetişemedim şu gitti gidiyordan alacam heralde 200 250 arası iyiymiş
arkadaş zaten sehir kısmında belirtmiş usa olduğunu baltimore maryland eyaletinde diye kısa yazmış
nolmuş yani bizim burda da orjinal kaliteli boxerlar var 29 dolara. ayakkabı alamasakta donumuzu kalite alırık :D ***** kollamak lazım ...ü
Evet yeni gordum USA deymiş :D
Buarda arkadaşlardan biri paylaşmış onceki post larda gittigidiyorda newyorker34 nick li uye gayet uygun fiyata satıo 300 den 167 ye kadar orj timber var adamda ve inanılmaz çeşit tmmdır alıcağım yeri buldum başka alıcaklar varsa bi girip bakmanızı tavsiye ederim
boxerini çıkarmak bu olsa gerek :D
ben o boxer a 115 verdimmi bırak cıkartmayı göstermeyi etiketini bile cıkartmam hatta 10 - 15 yerine de 115 tl etiketi daha koyarım :D
115tl verdınmı dötünde yosunlancak o çıkarmıcan 5ay :D
kış sezonunda 150-200TL gibi bir paraya orjinal bulmak zor.Ya sezon sonu bulursun yada tek bir numara falan kalmıştır o şekilde.Aralık ayında timberler 300-350 tl arası ;)