cupra için yaklaşık 1ay önce bende konu açmıştım kararımızı eagle f1 asymmetric2 den yana kullandık bugün takıldı
continental sport contact 3 xl+fr arabam öyle performanlı bir araba değil ama lastik çok kaliteli tavsiye ederim
Sonar sx1 evo serisi ilginç lastik suan s505 taktım sx1 evo daha güzel diyor onu bı 200 sx ci arkadas ısrar etmişti o fiyat düşük ve gayet yumuşak lastik ben alırım beğenmezsem yanlaya yanlaya yakarım diye düşündüm ama Kopek gibi yola yapışıyor araçta tam performans sağlıyor ama marka alayım icime sinsin diyorsan eagle f1 asimetrik 2 veya continental Sport contact 5 oda olmadı lastik testleri diye forumda ara ordan da seçebilirsin
bende tam tersini söyleceğim conti sp 3ler hiçte iyi bir lastik değil heleki adrenalin yanında hiç iyi değil ne kuruda ne virajda. ama kışın hiç bir lastık ( performans serisi ) istenilen performansı vermez. Bridgestonelar daha cok etkıleniyor sogukta ama kanka sana tavsiyem yeni serilerden al S001 olabilir, michelin ps3 deneyebilirsin birde conti sp 5 iyi diyorlar onada bir bak ama ben alacak olsam bridgestone s001 alırdım.
Birincisi ben kisin Conti ts830 kullaniyorum sadece yaz icin yaz lastigi icin onerdim conti sport contact 3 u .
5 ay oncesine kadar adrenalin re001 oncesinde re050a kullanmis birisi olarak acik soyleyeyim adrenalin islakda rezalet isinana kadar rezalet isindikdan sonra vasat bir lastik.
Conti sport contact 3 ise 3 ay kadar kullandim(kisliklara gectigim icin)Islakda fren mesafesinde yol tutusda konforda kisacasi tum disiplinlerde beni fazlasiyla mutlu etti.Adrenalinin sport contact 3 tek ustunlugu bence viraj alabilme kapasitesi biraz daha iyiydi ama gene ikisi arasinda kalsam sp3 u tercih ederdim.
Bridgestone benim devamli kullandigim bir markadir yani re040,re050a,050,001 hepsini denedim uzun sure kullandim ve saglamlik olarak her zaman idealimdir serttir zor balon yapar isininca iyi yol tutar ancak adrenalin ve sp3 u kiyaslarsam benim kazananim sp3 dur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)