artniyet aramayalım desem, 100 lira büyük bir mebla değil belki ama, aç telefonu kardeşim sıkıştım ödeyemicem sonra ödicem falan de.. telefona cvp yok mesaja cvp yok.. hırsızlıktan başka birşey değil bu
artniyet aramayalım desem, 100 lira büyük bir mebla değil belki ama, aç telefonu kardeşim sıkıştım ödeyemicem sonra ödicem falan de.. telefona cvp yok mesaja cvp yok.. hırsızlıktan başka birşey değil bu
.
bu adam bu egzozu arabasına takıcak gönül rahatlığıyla gazlıcak bi de egzozun sesini duyunca demeyecek mi acaba yaa bu adamların parasını vermedik diye yazık yaaa ben 18 yaşındayım öğrenci halimle yakın abilerimden bişey aldığımda bile param yoksa almıyorum sen satma ben alıcam diyorum parayı bi şekilde temin edip alıyorum nasıl insanlar bunlar
burda olay cok farklı guven meselesını degıstırmıs baska bı tarafına takmıs bır suru kısıden parca aldım burdan sorunlar oldu olmadı deıl hepsı cozuldu ınsalla h buda cozulurr ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Bende. Yasadim ayni sorunu hemde diiek dukkni olan biryle. Ama olan bizim maniye oldu allah buyuk
Telefonun acilmamsi ne demk anlarim hic deglse bugun yarin demiyor sana birde oyle olsa way halinee
Gecmiss olsun insaalh alrisin..
ben tanıdığa jant sattım ( bu arkadaş değil ) adam vermedi parasını, bide üstüne arabasının fotolarını koydu buraya millet çok beğendi ben bile yazdım jantlar güzel olmuş diye
tanımadığınız insanla ticaret yapmak çok zor artık,
Zamanında konyaya tarım alti satmıştım çekle 22.000 euroya tokatlandık Konyaya sözüm yok ama daha konyayla ticarete tövbe peşin bile olsa.
buyrun özlü sözz
Hayatta hiç bir zaman bir başkasına tüm benliğinle güvenme, Çünkü; hiç kimse sana tüm benliğiyle görünmez...
sıtede yuz yuze bakıyoruz ya bugun o sana yarın sen ona muhtacız alış veriş yaparız cart curt. Olmamalı bence, amma eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım para yatmadan hiçbişey göndermeyin bence.
DR. OWL
güzel ama karsıdakı napsın paranı gonderdın parca gelmedı bu nende dusunmuyoruz ... mesela benım header olayı oyle oldu parayı gonderdım 15 gun sorna geldı hatta konu bıle acmıstım dolandırıldım galıba dıyesans ısı adamın saglam olucak benım gıbı tak tak alısverıs ..
Siz konyaya mı sattınız malı kişiyemi arkadaşım ? Konya olarak niye genelleme yapıyorsunuz ? ben senelerdir konyanın esnafıyla iş yaparım 1 kere telefon açarım 2.ye arattırmazlar. Egsozu alan konyada bir vatandaş belki aslen konyalı bile değil ! Geyik yapmayın !
Bende telefonu yok, ama yarın ulaşabilirim problemi çözmeye çalışırız.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)