User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Rover 620ti Genel Bilgi Şeysi..

SHOCKİNG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben daha yaşına uygun, piyasası olan araçları tercih etmenden yanayım .. Tabii aile içinde sıkıntı çıkmıycaksa..
    Rover hakkında söylemek gerekirse istediği kadar iyi olsun sağlam olsun, Neticede rover evladın gibi nüfusuna geçiremeyeceğin için , Elbet sıkılıp satmak istediğin zaman küllüm zarar edeceksin.

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Conta sorunu roverların genelinde var ama bu sorunu yaşayanlar, gaza oturup edirneden ığdıra gitmeye çalışıyolar..benim mgF'im bu konuda en çok üne sahip olan 1.8 VVC motora sahip olan araç..ben ankaradan temmuz ortası cehennem sıcağında çıktım, kemer, belek, fethiye marmaris gezdim..gözüm hararetteydi ve çok sıkmadığımdan kımıldamadı bile..yağına suyuna bak, harareti kontrol altında tut, kaliteli yağ kullan hiçbir sıkıntı yaşamazsın..
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun bi mesaj olacak ama guzel seyler ogrendim

Alıntı CinAli_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kardeşim ti değilde düzüne bindim si olan belli bir süre. yol tutuşu gayet güzeldi parça konusunda da büyük yerlerde ve adana'da sorun olacağını sanmıyorum. Ama ben nikahımı kıyarım sonra binerim dersen öneririm gayet güzel araçtır. Ayrıca Ankara'da 1-2 tane yüklü Ti var diye biliyorum birisi beyaz
    Tesekkur ederm
    Alıntı flexamin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde var 600 plus lakabı parçası bol. öle milletin korktuğu gibi değil.

zaten parçalarının %90'ı honda accord un. motoru verimli. konforlu güzel yol tutan bir araç. conta yakıor onu yapıor bunu yapıyor demelerine bakmayın. tek eksiği radyatörü küçük yetersiz kalıyor. oem radyatörü söküp büyük bir radyatör kullanın ki sorun çıkmasın. rover 620 ile ilgili herhangi bir soru olursa çekinmeden sorarsın
    Ben de rover forumlarni inceledm yabanci.. Asil sorunun t25 in o basincta sicak hava uflemesi bn intercoolern da kucuk kalmasi diyorlar... Conta yakan piston eriten cokmus bu yuzden
    Alıntı uerbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rover 620 Ti 1997 Model 16.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 60360438

bu var kardeşim aklında olsun gene ben aracımı satarsam bunu düşünüyodum tavsiye ederim kısmet işi lpg takılmamış yorulmamış sunrooflu çok çok iyi denebilecek bi araç 15900 yazmıştı ilanı yükseltmiş tekrar
    Aynen onu gorunce konu actm abi ben
    Alıntı cetinkaya55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adana'da kasım ustaya uğruyorsan orada bildiklerimi anlatırım.Bu forumda da bu konuda çok topic açılmıştır.Bu paraya alacağın ve sıkıntısız bineceğin en mükemmel arabadır,derim.
    Disarida gorusuyorz da pek dukkanina gitmiyorm genelde project01 deym.. Adanada oldugunuzu bilmiyordm, tesekkur ederm

Alıntı SHOCKİNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben daha yaşına uygun, piyasası olan araçları tercih etmenden yanayım .. Tabii aile içinde sıkıntı çıkmıycaksa..
    Rover hakkında söylemek gerekirse istediği kadar iyi olsun sağlam olsun, Neticede rover evladın gibi nüfusuna geçiremeyeceğin için , Elbet sıkılıp satmak istediğin zaman küllüm zarar edeceksin.
    Bu yuzden de arastirma icerisindeym.. Birisi favorilere yesil 1.4 koyms guvenlik paketli satilmazsa o da aklimda.. Tesekkurler
    Alıntı Şahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Conta sorunu roverların genelinde var ama bu sorunu yaşayanlar, gaza oturup edirneden ığdıra gitmeye çalışıyolar..benim mgF'im bu konuda en çok üne sahip olan 1.8 VVC motora sahip olan araç..ben ankaradan temmuz ortası cehennem sıcağında çıktım, kemer, belek, fethiye marmaris gezdim..gözüm hararetteydi ve çok sıkmadığımdan kımıldamadı bile..yağına suyuna bak, harareti kontrol altında tut, kaliteli yağ kullan hiçbir sıkıntı yaşamazsın..
    Dogru diyorsnzzaten sorunu da yukarida acikladm, tesrkkurler

Ayrica 95 lern sanzimani a tipi olan dayaniksz, 96-97 lerden a veya b cikablrms, 97 sonrasnda b var dha dayanikli.. Ama 100k milde cogu sifirlams..
    T28 ve intercooler alin basinc ayni kalsa bile inlet temperature duser diyorlar..
    Son olarak on frenleri degistirmek olum gibi bazilari 1 haftada degistirdgni soyluyor.. Nasil degistigne dair konular var

Yorumlar icin tekrar tesekkurler ogretici bir konu olmasi sevindirici
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rover is over...
    hep böyle derlerdi neyse ben de yumurta kasa 216 sli kullanıcısı idim. rover'lar komforlu, performanslı, aşırı yakıt tüketmeyen araçlardır. parça sıkıntısı da bulunduğunuz ile göre değişir açıkcası, parça fiyatları da opel-vw grubundan bi tık pahalı diyebiliriz. bahsettiğiniz 620 ti sedan bir araca ve yaşına göre mükemmel diyebileceğim bir performansa sahiptir. tomcat olarak namı duyulan 220t'ler ise ufak tefek oynamalarla rakiplerinin moralini fena bozar ama temiz 2.elini bulmak çok ama çok zordur. satarmı bilmem ama bülent abinin tomcati 10 üzerinden 10 alır benim gözümde. tomcat düşünürseniz onunla mutlaka görüşün, fikrini alın.
    saygılar...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tomcat lere baktim da sahibindende pek gozumu tutan olmadi, ilani olan varsa yanlis anlamasin sadece benim hosuma gitmedi
    Bir kronil hata daha ogrendim.. Cam kaldirma zimbirtilari bozuluyormus o makas gibi bir sey.. Ya da ona benzer bir sey icine bilmem ne spreyi sikin degistirmwye gerek yok diyorlar

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim parça listesi bu

VF34 turbo
    750 cc RC enjektorler
    Walbro benzin pompası
    76'lik komple krom egzos sistemi ve APEXi son susturucu
    Greddy intercooler
    Custom intercooler su puskurtme sistemi
    HKS Benzin regulatoru
    HKS Blowoff
    Apexi SAFC II
    HKS EVC5
    wössner piston
    özel yapım turbo manifolt
    samco silikon hortumlar
    Custom Büyük Radyatör Peteği
    Exedy Stage 4 Baskı Balata

şuan beyin sıkıntısından dolayı 0.8 barda kulanıoruz. Allah'a şükür motor içi ile ilgli herhangi bir sıkıntımız olmadı
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin roverın videoları varmı gideri nasıl oldu kıyaslarsak bu spec lerle nelerle yürüyor araç 1-2 kişiden daha duydum aracı merakımdan soruyorum sadece mahsuru yoksa
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piston yaptiginiz iyi olmus cok dayaniksiz diyorlar.. 12.5 psi da boost cut yapiyormus galiba beyin.. Ya da 14.5 tu emin degilim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin roverın videoları varmı gideri nasıl oldu kıyaslarsak bu spec lerle nelerle yürüyor araç 1-2 kişiden daha duydum aracı merakımdan soruyorum sadece mahsuru yoksa
    valla işlerin yoğunluğundan pek deneme fırsatımız olmuyo ama bir kaç araçla denedik

e36 m3 343 stroker , yazılım , filtre egzoz +nos

m3 tek biz 2 kişiydik + tesisat+ basınc 0.8 evc de turbo %30 da

m3 nos basmadan denediğimizde bayaa bir geçiyoruz

nos kullandığı denemede de
    4. vites 250 ye kadar arka çamurluğunda idik 4 250 de bitip 5 attığımız da da geçmeye başlıyorduk

Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piston yaptiginiz iyi olmus cok dayaniksiz diyorlar.. 12.5 psi da boost cut yapiyormus galiba beyin.. Ya da 14.5 tu emin degilim
    akü kutup başı sökülünce direk ayarlar cortluo oem beyinde
    Rs Racing Garage

BySADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba arkadaşım konuyu yeni görüyorum pm den görüşmüştük ama;sana söylediklerimi burdada anlım açık bi şekilde söyleyebilirim...Rover dan korkma ustadım,parçası pahalı,yok sorun çıkarıyor,yok fabrika kapandı sadece hurdacılarda parça var ,yok bilmem ne bunlar dedikodu dostum... Ben bizzat Rover 620Tİ binicisiyim biniyorum yaşadım ve yaşıyorum arabamı her gün,hamd olsun benim aracaımda öyle hararet,cam krikosu arızası,conta sıkıntısı,cart curt hiç bi sıkıntım çilekeş halim olmadı... ben bu arabayı alırkende en büyük destekcim RMG ROVER servisinmin sahibi RECEP ustaydı bana ilk dediği sado bu arabanın radyatörünü büyüttükmü hiç bi sorun olmaz dedi,haa orj radyatörlede binersin yıllarcada binmişler ama seni biliorum sıkıştıracan basacan oynayacan biz önlemimizi önceden alalım dedi o kadar... Rover 600 serisi klasman olarak üst sınıf bir araba yol tutuşu konforu genişliği donanımları bakımından o paralara alabileceğin arabaların hiç biri ile kıyaslanamaz bence... bende senin gibi çok düşüncede idim 20-25 e ne alırım die dolandım aylarca ona baktım buna derken beğinim döndü ben ROVER ın arkasındayım senin baktığın arabaya bizde baktım kuzenim için çok temiz cidden esirgenmiş bir araba o paraya o konforda bir araba alamazsın...
    nikah konusunada gelince ben nikah kıymadım flört edioruz sadece çıkıorum üstüne vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı sen ne yapıorsun gak guk ses çıkarmıor maaşallah,yağını suyunu,yakıtını veriyorum ne desem yapıyor işin şakası bi yana araba bakımlı olmadıktan sonra ne marka olursa olsun masrafı gözüne batacak seni bıktıracaktır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BySADO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşım konuyu yeni görüyorum pm den görüşmüştük ama;sana söylediklerimi burdada anlım açık bi şekilde söyleyebilirim...Rover dan korkma ustadım,parçası pahalı,yok sorun çıkarıyor,yok fabrika kapandı sadece hurdacılarda parça var ,yok bilmem ne bunlar dedikodu dostum... Ben bizzat Rover 620Tİ binicisiyim biniyorum yaşadım ve yaşıyorum arabamı her gün,hamd olsun benim aracaımda öyle hararet,cam krikosu arızası,conta sıkıntısı,cart curt hiç bi sıkıntım çilekeş halim olmadı... ben bu arabayı alırkende en büyük destekcim RMG ROVER servisinmin sahibi RECEP ustaydı bana ilk dediği sado bu arabanın radyatörünü büyüttükmü hiç bi sorun olmaz dedi,haa orj radyatörlede binersin yıllarcada binmişler ama seni biliorum sıkıştıracan basacan oynayacan biz önlemimizi önceden alalım dedi o kadar... Rover 600 serisi klasman olarak üst sınıf bir araba yol tutuşu konforu genişliği donanımları bakımından o paralara alabileceğin arabaların hiç biri ile kıyaslanamaz bence... bende senin gibi çok düşüncede idim 20-25 e ne alırım die dolandım aylarca ona baktım buna derken beğinim döndü ben ROVER ın arkasındayım senin baktığın arabaya bizde baktım kuzenim için çok temiz cidden esirgenmiş bir araba o paraya o konforda bir araba alamazsın...
    nikah konusunada gelince ben nikah kıymadım flört edioruz sadece çıkıorum üstüne vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı sen ne yapıorsun gak guk ses çıkarmıor maaşallah,yağını suyunu,yakıtını veriyorum ne desem yapıyor işin şakası bi yana araba bakımlı olmadıktan sonra ne marka olursa olsun masrafı gözüne batacak seni bıktıracaktır...
    +1907 kuzen
    Rs Racing Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orjinal beğin belli bi basınç (1.1) üzerine izin vermiyor onun sebepide sensörmüş daha dün onun üzerinde tartıştık ustamla,sensörü iptal etmek için işlemler başladı bilmiyorum nasıl olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse konu benim arabam deil konunun dışına çıkmayalım ...
    kardeşim benden sana rover konusunda tam destek eğer alırsan ne zaman istersen elimden geldiğince yardımcı olurum,benim bilemediğim yerlerde ustamı yönlendiririm cidden tam bir rover cıdır kendisi sorunu sıkıntıyı anlatmaya başladığında elini o parçaya atıyor halleder... küçük şehirdede deilsin parça sıkıntısı yaşayasın... anladğım kadarıyla aynı zihniyetteyiz para kısıtlı istek çok,ben yaşadım gördüm kararımı verdim aldım hamd olsun sıkıntı yaşamadım bu güne kadar,inşallah sende gönlüne göre bi araba bulur mutlu olursun hayırlısı olsun hakkında...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gercekten cok guzel bilgiler ve bn baya isindm arabaya.. Peki cok sakin kullanmda yakit degerleri nedir? Bn lpg dusunmuyorm da o yuzden..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi standart motorda şu desem yanlış bilgi vermek istemem benim arabam standartın biraz üzerinde gündelik kullanıyorum ankarada şehir içi trafiğinde sert yada yumuşak kullanım karışık dersek benim arabamın en yüksek yaktığı 53krş yada şöyle söyleyebilirim kesinlikle 97 oktan alırım 100TL benzinle 195-210km arası kesinlikle yeniden benzinliğe girerim depo dibini çekmesin pompa diye...(ama şu aklında kalsın standartın üstünde parçalar var motorda örn: 750cc enjektör,pompa,büyük turbo,falan) standart motorunda sakin kullanımda 45krş u geçeceğini sanmıorum ama tabi standart binen bi arkadaşlar varsa forumda onlar daha net bilgi verir....

cetinkaya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rover is over...
    hep böyle derlerdi neyse ben de yumurta kasa 216 sli kullanıcısı idim. rover'lar komforlu, performanslı, aşırı yakıt tüketmeyen araçlardır. parça sıkıntısı da bulunduğunuz ile göre değişir açıkcası, parça fiyatları da opel-vw grubundan bi tık pahalı diyebiliriz. bahsettiğiniz 620 ti sedan bir araca ve yaşına göre mükemmel diyebileceğim bir performansa sahiptir. tomcat olarak namı duyulan 220t'ler ise ufak tefek oynamalarla rakiplerinin moralini fena bozar ama temiz 2.elini bulmak çok ama çok zordur. satarmı bilmem ama bülent abinin tomcati 10 üzerinden 10 alır benim gözümde. tomcat düşünürseniz onunla mutlaka görüşün, fikrini alın.
    saygılar...
    Erdem kardeşim yorumların için teşekkür ederim. )

cetinkaya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BySADO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orjinal beğin belli bi basınç (1.1) üzerine izin vermiyor onun sebepide sensörmüş daha dün onun üzerinde tartıştık ustamla,sensörü iptal etmek için işlemler başladı bilmiyorum nasıl olacak
    Rover'da kullanılan stock malzeme çok kalitelidir,sorun malzeme kalitesinden ziyade ateşleme sisteminin doğru anlaşılamaması ve ecu müdehalesinin pek mümkün olmaması sebebiyle çoğu ustanın elinde patlamamktadır.Rover 2 bar map sensörü kullanılmakta olup yazılım ile 0,9 barın üzerine çıkmanızda mümkün değildir.Ecu yanıltılarak bir şeyler yapmak istediğinizde avans sıkıntınız başlar yani normal şartlarda yürütemezsiniz.Ancak günümüzde bazı arkadaşların iyi araştırması ile( örneğin ; Mengü vs ) ufak bir değişiklik ve yeni bir ecu ile istediğiniz gibi yürütebilirsiniz.Şanzıman verisine göre 380-400 torku rahatlıkla kaldıramakla beraber biz 500-550 tork denemek üzereyiz,kırarsak buradan paylaşırız.Rover alacak ve veya kullanıcılarına şunu tavsiye ederim; benzinli turboda iyi tecrübesi olmayan hiç bir ustaya elletmeyin....

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doguş biraz daha küçük ve ahşap kaplamaları az olan araçlara baksan 20 yaşındasın olm daha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ewet aynen öyle ustadım dün ustamlada tartıştık istişarede bulunduk map sensörü 0.9 yada 1.1 di hatırlamıorum bunun üstüne müsade etmiyor dedi bunu üzerine konuştuk ben bilmiyordum beyinin buna müsade etmediğini ve karar aldık aynı senin yaptığın gibi ufak bi kaç değişiklik ve yeni bir beyin ile bunun önünü açmayı düşünüyorum bende,inşallah işe yarar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)