filtre cai düz boru felan yapıldı :) şimdi iyiyiz gayet.. :D aracın resmini çekemedim bir türlü ... adam gibi sağ çamurluk kısmetsiz iki defa aynı yerden gelip vurdular.. :D sağlam gezdiğim gün zaten herşeyi yapcam :D
Printable View
filtre cai düz boru felan yapıldı :) şimdi iyiyiz gayet.. :D aracın resmini çekemedim bir türlü ... adam gibi sağ çamurluk kısmetsiz iki defa aynı yerden gelip vurdular.. :D sağlam gezdiğim gün zaten herşeyi yapcam :D
Araçta çok güzel cai var kat iptal orta susturucu yerinde borular orjinal
Arkadaslar 206 ya timing ayarı yaptırsak faydası olurmu azda olsa araç 99 model
206mı aldın :)
çook severek aldığım ve kullandığım 2005 yılında pert olan GTi ımda derceli egzantirik( pipercams 270) green filtre komple egsoz ve port polish ile filtreli egsozlu vteclerle yürür hale getirmiştim. Yanlız şanzımanı gerçekten kötü bir araçtı :(
hayırlı olsun sanada güle güle kullan..
Borularını 60 yaparsan 4000 devır cıvarı gaz tepkısınde ıyılesme ve ust devırlerde rahatlamayı hıssedersın..
150 lıra ıse yaptırılabilir tabıkı ılerısı ıcınde hazırlık olur..
Evet al tak şekilinde bunlar. Bence uygun yollu 306gti6 egz bul. Onları taktır o sırada timing yaptır. Sonra yazılım yaptır.
Çok iyiymis o zaman bu 306 egz kaç derece bilgin varmi
Peki aynı motora cai olmadan kendi orjinal kazanımı kullanabileceğim kuru bir filtre öneriniz varmı??(KN-simota tarzı yağlı koton dışında) pipercross, aem tarzı ve nasıl yalıtabilirim?
Temsili fotoda gösteriyim:D
http://www.arabam.com/arabamtest/peu...i/motor_xx.jpg
Yok var XSİ we station vagonlarda.Varmı önerisi olan?:)
99 ayarli kasnak ve timing ayarı hakkında. Bilgisi olan yokmu