filtre cai düz boru felan yapıldışimdi iyiyiz gayet..
aracın resmini çekemedim bir türlü ... adam gibi sağ çamurluk kısmetsiz iki defa aynı yerden gelip vurdular..
sağlam gezdiğim gün zaten herşeyi yapcam
![]()
filtre cai düz boru felan yapıldışimdi iyiyiz gayet..
aracın resmini çekemedim bir türlü ... adam gibi sağ çamurluk kısmetsiz iki defa aynı yerden gelip vurdular..
sağlam gezdiğim gün zaten herşeyi yapcam
![]()
low is low
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
çook severek aldığım ve kullandığım 2005 yılında pert olan GTi ımda derceli egzantirik( pipercams 270) green filtre komple egsoz ve port polish ile filtreli egsozlu vteclerle yürür hale getirmiştim. Yanlız şanzımanı gerçekten kötü bir araçtı
hayırlı olsun sanada güle güle kullan..
Borularını 60 yaparsan 4000 devır cıvarı gaz tepkısınde ıyılesme ve ust devırlerde rahatlamayı hıssedersın..
150 lıra ıse yaptırılabilir tabıkı ılerısı ıcınde hazırlık olur..
Evet al tak şekilinde bunlar. Bence uygun yollu 306gti6 egz bul. Onları taktır o sırada timing yaptır. Sonra yazılım yaptır.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Peki aynı motora cai olmadan kendi orjinal kazanımı kullanabileceğim kuru bir filtre öneriniz varmı??(KN-simota tarzı yağlı koton dışında) pipercross, aem tarzı ve nasıl yalıtabilirim?
Temsili fotoda gösteriyim
http://www.arabam.com/arabamtest/peu...i/motor_xx.jpg
Yok var XSİ we station vagonlarda.Varmı önerisi olan?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)