eyw abi o zaman:D
------------------------
raptor emrah alttan izleme konuyu senide yazıyorum listeye:D
Printable View
eyw abi o zaman:D
------------------------
raptor emrah alttan izleme konuyu senide yazıyorum listeye:D
Ev: Rumelihisarı
2.ev: Baltalimanı
İş:maslak
: ))))
kanyon levent hergün 8 saat ordayım beklerim :)
Ayazağa köyündeyim bende @Beykent Üniversitesi Ayazağa Kampüsü Öğrenci staylaa :)
evet buğra perşembe günü bekliyoruz:)
Bende Sariyer Yenikoyluyum cok isterdim aranizda olmak malesef yurtdisindayim bol bol eylenceler bi sonraki sefere varim insallah :)
Benimde altımda araba yok :) Peder Bey'den 1.4 Tipo yu alabilirsem onunla gelirim, alamazsam tabanvay :) Ama kesin bişey demiyeyim, ama gelip abilerimle tanışmayı cidden istiyorum :)
farketmez kardeşim buyur gel:)
4 leventteyım bende eskı maslak esnafıyım sımdı atasehırde dukkan actım...
İstinye'de oturuyorum bende, yasin_oguz'la yakın oturuyoruz birbirimize. Perşembe günü bende geliyorum. :)
ben şişli feriköyde oturuyorum ama stajerlik yaptığım servis seyrantepe eski sanayiide bosch car service bu buluşmadan yeni haberim oldu ama başka buluşmalara katılmaya çalışırım not:19.00 da işten çıkıyorum :D
bu arada biz bayağı bi arkadaş topluluğuyuz seyrantepede başka bir buluşmada hepimizin saati uyarsa hep beraber geliriz
şu istinye park nerde bi gidek ya :D
semt konusu furyası başladı. konular güzelde numaraların yazıyla olmasını ben anlamadım bu ara herkes yazıyla yazıyor nedeni var mı öylesine mi?
Ofis ve Studio olarak ben de Seyrantepe'deyim.
fatih abi yarın ugra ıstersen sende ordayım bnde...
Muhtemelen gelemiyeceğim Berke,
Garaj'a dogru gelirsen sen de uğra, studio'da oluyorum ben.
tmm abi eyw
beşiktaştayım bende cumartesi akşam yada pazar günü olan buluşmalara katıla bilirim :)
Bu akşam belirtilen yerdeyim bi aksilik çıkmazsa. 19.00-1.30 gibi ordayım inşallah :)
saat 18:00 mı? İşten kaçıcaz ona göre :)