5-6-7-8 farktmez o saatlerde orda oluruz beyler :)
Printable View
5-6-7-8 farktmez o saatlerde orda oluruz beyler :)
Arka tarafta olunucak dimi? Arka kapının orda.
evet burgerin o tarafa doru
etıler arnavutkoydeyım bende işim erken bıterse tanışmayı bende ıstrerım
Ev-Ümraniye , İş-Sanayi mahallesi...
Buluşma saati köprü trafiğinde olacağım maalesef,İnşallah başka zaman gelmeye çalışırım :)
beyler 6dan erken kimse gelemiyor bilginize 6-7 gibi toplanırız gibi görünüyor.. musait oldukca otururuz
burgerdamı oturulacak iş çıkışı bende gelmeye çalışacağım
gelen arasın numaram ilk sayfada var:)
beyler muhabbetiniz inş. bol olmuştur bizde sarıyerden gazımızı aldık çıkıyodukki aks kafası dağıldı. gözmü var nedir anlamadım Allahtan sesinden uyandıkta hemen ufak ufak sanaiye çektik dükkana girerkende komple dağıldı. gelememe maruzatım budur inş. bidahaki sefere
ben bunu tamamen unuttum kusura kalmayın keyıflı olmuştur umarım :)
Akşamdan ufak bir kare.
http://c1112.hizliresim.com/s/8/zq3w.jpg
kaç gün yazdık 7araç toplandık:D
bugün anlık toplandık; integra, civic ies, astra, 207rc, 207 1.6, civic si, leon tsi, 206, saxo 9 araç olduk:D emre uğradı kaçtı onuda sayarsak 10:D demekki neymiş rolling var dersek herkes geliyomuş:D
Bunların yawas yawas arkası gelır artık yenı kısılerı beklıyoruz;)
hangi ara toplandınız ya=)
Denemeler güzeldi vallla zewklı heycan dolu oldu yollar kotuydu malesef.
leventteyim sarıyere çok takılırım rhino falan sahilde takıldığım bir kaç yer vardır..
alış veriş merkezlerini sevmiyorum buralar ***** kaynıyor cevahir metrocity kanyon iş kuleler sapphire istinye park akmerkez kaynıyor bana gına geldi hiç sevmiyorum..
bireysel sahilde ki yerler daha çok hoşuma gidiyor yada arada derede keşfedilmemiş yerler..
az daha sabredelim beyler h.osman sarıyer tünelinden haber var baya bir uzun tünelmiş çalışan bir kardesimiz o söyledi acılmadanda girebiliriz ama en kötü plakaları sıvayıp gireriz ilerde :)
tünel videosu için güzel olacak :)
bundan sonra deneme adı altında toplanalım:D
tünele 50km hız sınırı tabelarını asmşlar bile:)umarım radar olmaz.gerçi tunel açılana kadar ben askerde olurum:D
eş araçlar denedi bildiğim kadarıyla;
1.6 ies-astra h 1.6 yi geçti.
astra h 1.6- 207 1.6 yı geçti.
civic si-leonu geçti.
206gti-207 rc yi geçti.(207 sorunluymuş)
saxo vts- civic si yi geçti.
civic si - integra kısaca si öne çıkıyo sonra integra geçiyo. uzun uzun denenmesi zevkli olcak bi deneme.
Tünel acılısını yapalım ozman bi ara=)
bugün izinliyim ordaki çocugu bi bulayim ozmn açılmadan bi siftah yapalım akşam sadece güvenlikler oluyomuş oda güvenlik ztn :)
tünel açıldı mı ki
bul usta bul bizim evin orda tunel zaten en çok bana uyar :D
Tünele bi açılış düzenleyelim :D
Tunel fantaziside iyi gider valla beklemedeyiz ismail abi=)
reco tunel isini sensoktun aklima isi coz mutlaka
fotoğraf makinası çok dandikdi bişi görünmüyo:) çeşitli videolar var fakat genel olarak koyulmasın dendiğinden koymadım ben foruma
bu arada tunel işi sıkıntılı gibi yani sarıyer yönünden bizim araçlar giremez tunele yol uygun değil. çayırbaşı tarafını bilmiyorum..
not olarak bu konuyu fazla dallandırıp budaklandırmamak sağlıklı olur:)
akşam 9-10 istinyedeyiz isteyen buyursun:)
0555 695 otuzüç sıfırdokuz