kaç gün yazdık 7araç toplandık![]()
bugün anlık toplandık; integra, civic ies, astra, 207rc, 207 1.6, civic si, leon tsi, 206, saxo 9 araç oldukemre uğradı kaçtı onuda sayarsak 10
demekki neymiş rolling var dersek herkes geliyomuş
![]()
leventteyim sarıyere çok takılırım rhino falan sahilde takıldığım bir kaç yer vardır..
alış veriş merkezlerini sevmiyorum buralar ***** kaynıyor cevahir metrocity kanyon iş kuleler sapphire istinye park akmerkez kaynıyor bana gına geldi hiç sevmiyorum..
bireysel sahilde ki yerler daha çok hoşuma gidiyor yada arada derede keşfedilmemiş yerler..
az daha sabredelim beyler h.osman sarıyer tünelinden haber var baya bir uzun tünelmiş çalışan bir kardesimiz o söyledi acılmadanda girebiliriz ama en kötü plakaları sıvayıp gireriz ilerde![]()
tünel videosu için güzel olacak![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
bundan sonra deneme adı altında toplanalım![]()
tünele 50km hız sınırı tabelarını asmşlar bileumarım radar olmaz.gerçi tunel açılana kadar ben askerde olurum
![]()
eş araçlar denedi bildiğim kadarıyla;
1.6 ies-astra h 1.6 yi geçti.
astra h 1.6- 207 1.6 yı geçti.
civic si-leonu geçti.
206gti-207 rc yi geçti.(207 sorunluymuş)
saxo vts- civic si yi geçti.
civic si - integra kısaca si öne çıkıyo sonra integra geçiyo. uzun uzun denenmesi zevkli olcak bi deneme.
bugün izinliyim ordaki çocugu bi bulayim ozmn açılmadan bi siftah yapalım akşam sadece güvenlikler oluyomuş oda güvenlik ztn![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)