civelek Nickli Üyeden Alıntı vayy benim manevi abimin yeğeni şu kısa boylu olansın dimi benide ekleyin hiç olmadı görünmeye gelirim fazla kalamasam bile yok yahu kısa sayılmam 1.80im perşembe görnce tanırsn abi
Magic Performance
yok ztn uzun olduğun için dedim ben daha uzunsun dye kaldı aklımda
eyw abi o zaman ------------------------ raptor emrah alttan izleme konuyu senide yazıyorum listeye
CRUEL Nickli Üyeden Alıntı resimdeki sizin araçsa asım abinin orda gördm sanırım maşşallahı var evet doğma büyüme istinyeliyim 3 kuşakdır çarşının içindeyim bende sizi görmüşümdür muhakkak perşembe tanışırız zaten =)
Ev: Rumelihisarı 2.ev: Baltalimanı İş:maslak : ))))
CRUEL Nickli Üyeden Alıntı eyw abi o zaman ------------------------ raptor emrah alttan izleme konuyu senide yazıyorum listeye Toplantı mı olacak Arabam yok benim , spec takılıyorum bisikletimle gelsem olur mu CRUEL Kemal alttan tire
kanyon levent hergün 8 saat ordayım beklerim
neresinde oturuyorsun bakim? muhtemelen işe giderken hergün kapımın önünden geçiyorsundur. deniz Nickli Üyeden Alıntı Ev: Rumelihisarı 2.ev: Baltalimanı İş:maslak : ))))
CRUEL Nickli Üyeden Alıntı çalışanlara 5 uymaz gibi ama farketmiyor 6-7-8 oralardayız uyan saatte gelebilirler perşembe günü ise geliyorum
joker Nickli Üyeden Alıntı kanyon levent hergün 8 saat ordayım beklerim Bizde Sizi Bekleriz aramızda görmek isteriz.
raptor Nickli Üyeden Alıntı Toplantı mı olacak Arabam yok benim , spec takılıyorum bisikletimle gelsem olur mu CRUEL Kemal alttan tire isim emrah die moda girmene gerek yok arabam yok benim fln speclerini at bagaja gel vts ile o olmazsa hangisiyle geliceğini biliyosn 3.0 a bileniyorum
Ayazağa köyündeyim bende @Beykent Üniversitesi Ayazağa Kampüsü Öğrenci staylaa
evet buğra perşembe günü bekliyoruz
CRUEL Nickli Üyeden Alıntı isim emrah die moda girmene gerek yok arabam yok benim fln speclerini at bagaja gel vts ile o olmazsa hangisiyle geliceğini biliyosn 3.0 a bileniyorum İETT otobüsüyle gelcem 3,0 motor
raptor Nickli Üyeden Alıntı İETT otobüsüyle gelcem 3,0 motor iett otobüslerinin motor hacimi 10...
CRUEL Nickli Üyeden Alıntı iett otobüslerinin motor hacimi 10... Üşenmedin onu mu araştırdın top speed neymiş onada bak
raptor Nickli Üyeden Alıntı Üşenmedin onu mu araştırdın top speed neymiş onada bak yooo araştırmadım pederden biliyordum topspeed 100 le sınırlandırılmış pompa açılırsa dahada gideri var:d konu kaymasın gelenleri görelim
Bende Sariyer Yenikoyluyum cok isterdim aranizda olmak malesef yurtdisindayim bol bol eylenceler bi sonraki sefere varim insallah
omerf.bayar Nickli Üyeden Alıntı Bende Sariyer Yenikoyluyum cok isterdim aranizda olmak malesef yurtdisindayim bol bol eylenceler bi sonraki sefere varim insallah bidahakine inş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları