Çok güzel bir hareket, tebrik ederim.
Çok güzel bir hareket, tebrik ederim.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Tebrik ederim seni kardesim, insanlik bu yaptigin.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Evet beyler Ankaradayım (13-01-2012) , gün içinde karar verip geldim , aceleye geldiği için konu açmadım ama pazartesine kadar burdayım Allahtan bi mani olmazsa.Ank. içinde , akşam buluşup alabilirim İstanbula bişeyler gönderilecekse...Öelden yada buraya yazın , takiğp ederim gün içinde , akşam da buluşuruz biyerde.
eyv kardeşim kutluyorum senı.. yengeye selam.. bi daha ki gittiğinde bende bişey isteyecem senden habersiz gitmişsin öbür gidişe kaldı artık![]()
Hortttt ,,, biraz ani oldu , bi saatte karar verdim , onun icin istanbuldayken guncelleyemedim konuyu..
Valideyi aldim ciktim yola , ankaradayim suan.sali donucem kısmetse.tek olmadığım ve hafiften eşya ile geldigimiz için oyle jant lastik vss delide , daha ufak elektronik, yada motor parçası türünden arka koltuğa boydan sigdirabilecegimiz ; istanbula götürülecek bişeyler varsa alabilirim Pazartesi aksam yada sali gün icinde.burdan yada özelden ulaşabilirsiniz
harbi ya adam taşıyabiliyomusunuz
walla bravo kimse yapmaz sizin yaptığınızı
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şaka bi yana eğer yerin varsa o tarihlerde bende Ankaraya gitmeyi düşünüyorum iyi bi yol arkadaşı olabilirim tabi istersen![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Ahmet abicim istanbuldan jant buldukta. Aklıma sen geldinnezaman gidip gelceksin abi?
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Kardesim ankaradayim suan , 13 unde donucem istanbula...bı sonraki ankaraya gelisim de bı mani olmazsa Haziran ortası gibi olur..acelen yoksa bekletebilirsen getiririm bidahaki gelişime.
kendi konuma güncel çekeyim , eskisi gibi sık gidemiyorum artık , bu hafta içerisinde ankaradan istanbula gelecek kimse varmı?Çantasıyla laptop gelicek.
Ben de ekleme yapmış olayım. Gerçi uzak bir mesafe de değil ama ben de haftada 2 kere adapazarı istanbul yapıyorum. İki istikamette de ulaştırmak istedikleriniz olursa, eşek ölüsü olmadıkça yardımcı olmaya çalışırım.
Instagram: mutusgarage
Ahmet merhabalar;
Bir mani olmaz ise haftaya pazartesi Ankara'ya gideceğim ve Salı döneceğim..İşim gereği mesai saatlerinde KIA bayi-servisinde oluyorum..Akşam otele geçmeden ne istiyorsan alabilirim ama..MİDİ OTEL tarafında oluyorum akşamda..
Genelde her ay Ankara'ya ziyaretim oluyor benimde arkadaşlar..Dediğim gibi MEB BAŞAYAR ve OPAL KIA servislerinde oluyorum gün içerisinde..İstanbul'a getirilecek bir paketiniz olursa bende yardımcı olmaya çalışırım..Acıbadem başlangıç bölgesi olarak..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)