müdür kasayı çöp alırsan ozaman başın ağrır. herşeyi çalışır düzgün bi araca yaparsan sıkıntısız olur daha kolay olur. elini attığın yer elinde kalmaz.
Bende diyorumki herşeyi çalıssın istediğim bi SI a swap b16 6 lira dan fazla tutar, dediğin paralara bence sadece motorları alırsın, bunun tesisatı harness ı aksı osu busu derken 10 liranın üstünde çıkar K20 yi işin içine katmıyorum bile..
yok olur dersen az olan honda bilgimle ama etrafımda çok gördüğüm swap harcamaları dogrultusunda çarpışabiliriz
çok fanatik hondacı olucam bende flsdakjfgklsjdfgkşsad
müdür tesisat,aks içinde zaten. işçilik falan herşey dahil dersen 7,5 bulur . işletcem dersende oda 800 lira tutar.
peki müdür stok motoru swap yapmak mantıklımı sence ? Tek fark kg, he oke EG lerin yürüyeni daha iyi diyorlar ama değer mi sence stok koyulucaksa ?
Motoru yükledin, temiz bi 10 lirada oraya gitti. eee ne anladım bu çocuktan
Yokya ben en iyisi pug la devam edeyim. hem daha az maliyetli hem B motordan daha çok begeniyorum atmoda![]()
honda dedinmi turbo olucak N\a ısınamadım bi türlü
neyse konumuza dönelim 106-Saxo \ Honda SI = ben 106-saxo diyorum. kronik sıkıntıların önüne geçildiği taktirde temiz içine edilmemiş oldukdan sonra hem performansa daha çabuk cevap veren araçlar hemde maliyeti ve yedek parça bakımından üzmez..
yetmez tabi müdür stok motorla anca caddede keyif alırsın. kg az olması avantaj ama piston kısa beyin olmadan otobanda tat vermez.
k20 motoru ek yada si ya koymak 10 lira![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
arkadaşlar ustandan ustaya servisten servise fiyatlar değişebilir. benim ustam ve servisimin fiyatıma göre yazdım.
9 lıraya k20 warsa dırek tesısatı dahıl cok cıddıym ben ıstıyorm yardımcı olabılcek warsa =))
Life is just a dream on the way of death!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)