Honda Motor (komple) 9.900 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 60719424
bu link hala duruyr fakat motor duruyor mu bilmem orasını
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Tam olarak bilmemekle beraber pejocan'da yani yılmaz abide satılık k20 vardı bir ara söylemişti fiyatıda uygundu konuyu görürse yazar belki lazım olan vardır bir işe yarar.
Artı bana sorarsanız tamam gti vts gerçekten çok güzel araçlar ama banada Sİ herzaman motor hariç her konuda şirin gelmiştironu daha çok sevdiğimi itiraf edeyim (motor vs. o konuları siz daha iyi bilirsiniz)
motoru aldıktan sonra swap parçaları vs inciği boncuğu
b16 bi 3 kesin yer. k20 de de 3-5 arası gözden çıkarmak lazım, ki işçiliğini kendinizin yaptığını hesap edersek.
sahibinden de gördüğünüz motorlarda fatura yok hiçbirisinde.
gerçi her halukarda kullanılan malzemelerlede alakalı fiyatlar. uğraşırım kulakları kendim yaparım dersen vites tertibatını vs uydururum dersen dahada düşer maliyet.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
k20 swap en yakın zamanda 2 kişi yaptı bilal aktepe ve kemalcan onlar bize nekadar extra harcadıklarını söyleyebilirler sadece motoru yerıne oturtmak için
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Forget piston egzantirik yay sapka 3000-3500 arasi harcadim volana 1000 lira vemistim fidanza sanzimanda 1000 liradan biraz fazla harcadim yazilim filtre supersprint egzoz kit headers dahil 2000 e yakin bi mebla baski balata ve buyuk enjektorlere 1500 lira benzin pompasina 300e yakin bi para gitii ince contasiydi portpolisiydi 10000 gibi bi meblayi buldu gti da arada cikan ivir ziviri haric kisisel fikrim ki si lri cok seven biri olarak soluyorum ben bu meblalarin harcandigi si da gordum ama gti la alakasi yok swap olayina girilirse durum degisebilir (bu fiyatlar butun urunlerin 0 fiyatlari uzerinden) ama iyi cevresi tanidi vs olan alper arkadasimizinda dedigi gibi yari fiyatina bulabilir cikma kullanilms vs.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)