Yaw baskan slm cekmekoy kartepemi oldu simdi noldu nedir son durum![]()
Abilerim öncekine gelmek istedim ama gidemedikAracında bir kişilik yer varsa beni alabilirse istedği yere gelirim. Yeterki benide götürün
Hem sevenin halinden sevenler anlar derler
![]()
Özgür Kartepe taraflarinda kar var. Parkur da ciddi bi parkur. Ama yok yakin olsun derseniz direk cekmekoye gideriz. Cekmekoyde de ciddi meralar var. secim sizin![]()
Hahakahabaklimiz fikrimiz merada ya
simdi geldim bende meradan culluk pesindeyiz
Bence kartepe insanlara uzak kacar...
Evet listemizi güncelleyelim;
Güncel Katılımcı Listesi;
- BoraRS Bora - Kia Sorento XForce
- Redbull Engin - Range Rover V8
- VA VTI - Suzuki Vitara
- Kickboxer Onur - Ssang Yong Korando
- Ardacar Arda - Mitsubishi L200
- Öskür Özgür - Cherokee Limited 4.0L
Arkadaşlar parkur olarak Çekmeköy parkurunu tercih edeceğiz. Çekmeköyde çok ciddi Offroad parkurları var. Geçen sene gitmiştim bir arkadaşımın CJ5 i ile. Neredeyse kalıyorduk![]()
Evet arkadaşlar Çekmeköy taraflarından birkaç Offroad resmiYolları ciddi yokuşlu ve çamurludur Çekmeköy tarafında. Arabasına güvenmeyen gelmesiinnnn karrdeşiiimmmm
Bu da Çekmeköy parkurundaki meşhur çamurlu yokuşlardan birtanesinde çekilmiş bir videoVar mı daha iyisini yapabilecek
ümraniye ilk çıkış offroad - Video Dailymotion
Bu arada uzun ve kuvvetli çeki halatı getirsin herkes getirebiliyorsa. Baya ihtiyacımız olacak gibi![]()
Ya sen hala ismini söylemedin VTI mı diyim şimdi sana benBu arada sende vinç var mı? Varsa gözümüz kapalı dalarız bu parkurlara biz
Çok fazla araba olmasına da gerek yok boşver. Ondan sonra konvoyun başı nerde kıçı nerde takibi ve kontrolü çok zorlaşıyor. Tabi lastikleri zayıf araçlar olursa bu sefer başa bela oluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)