kendi ismine olan hesapsa; nüfus cüzdanının arkalı önlü fotokopisini,arkadaşlarından 10 tanesini varsa kayıtlı mesajlarından birkaçını facebook'a mail yada fax olarak at ne olursa olsun açılıyor
edit: isim soyisim hariç bilgileri kapayarak gönder tabiki![]()
Gecenlerde bi arkadasıma oldu aynısı..Telefona onay kodu istiyoruz geçte olsa kod geliyor ama gecersiz diyor.Defalarca parolayı sıfırladık,onay kodu istedik telefona ama değisen bisey olmadı surekli gecersiz kod dedi..Yeni hesap actı daha sonra
mail adresini kayıt etmediğim için hatırlamıyorum ama şu sayfadakileri doldurduktan sonra diğer sayfalarda çıkması gerek.bi denesene;
https://www.facebook.com/help/contac...&flow=pw_reset
mail adresi komik ve saçma gibi gözüküyor ama bu
info+uy1bwy5.aeac5grwjqds7sqoo77q@su...facebook .com
2 numarayı yapıcaz.Buda mail;
> Hi,
>
> There are two ways for you to regain access to your profile:
>
> 1. You can log in to your account and complete the recovery steps from a
> computer or mobile phone that youve used to log in to Facebook in the past.
> This is the easiest way to verify your identity. Start with the computer or
> phone you normally use to access Facebook and then try any other devices
> you?ve used.
> 2. You can reply to this email for further support.
>
> If you choose to respond:
>
> Please attach a copy of your government-issued photo ID, if you haven?t
> already submitted this with your report. We will permanently delete this
> attachment from our servers once we use it to confirm your identity. The ID
> you attach:
>
> - Must be government-issued (ex: passport, drivers license)
> - Must be in color
> - Must clearly show your full name, date of birth, and photo
>
> If possible, please save this file as a JPEG. Black out any personal
> information that is not needed to verify your identity (ex: address, license
> number).
>
> Please note that we will not be able to assist you without a copy of an ID
> that meets these requirements.
>
> Thanks,
>
> The Facebook Team
>
>
=============================
Check your email Box. Search for "The Facebook Team". The email could have gone in your spam messages. If you cannot get it, write an email to info+uy1bwy5.aeac5grwjqds7sqoo77q@su...facebook .com, tell them your problem and also send them your coloured Passport photo you scanned. They will be able to verify you. It is Paramount that you use the email address registered with your Facebook Account.
şimdi size msj yollanıldı diye msj gidiyor ya sizede msj gelmıyo boşluğa istenilen kutunun altında şifreyi başka yollarla almayı iste oraya tıkla seni telefonla arama seçeneğine tıkla seni arayıp şifre söylüyorlar ona tıkla , facebook her açıldıgında kaydetmek istediğin makine adı istersede herzaman kullandıgın pc adına bişiler yaz kafana göre sonra kaydet e tıkla eğerki çıkmaz ise normal giriş yap şifreni değiştir ve güvenlik ayarlarına bi göz at güvenli ağ ve pc seçeneklerinde kafana uyanları kabul et yada etme
oda olmuyosa senın olduguna dair bi belge yada resim facebook yönetimine mail at yada giriş yaparken şifremi unuttum a tıkla hesabını tanımla orda seni yönlendirir 3 seçenekden birini doldur mail adresini kullanmıyoruma tıkla şayet ki şifrenide yenileyemiyorsan , ondan sonra başka hesaba ait olmayan bi mail hesabı şifre ve adresi ver buyuk ihtimalle 3 arkadaşına güvenlik kodu yollar o yolu izle hesabı geri al
sorunu çözdüm nasıl çözdüm dersenız bende bilmiyorum facedeki tüm ial hesablarına yüzlerce mail attım en sonunda faceden aradılar ve güvenlik sorununu sorarak actılar rahatladım![]()
yok abi ben sorun bıldırdım ondan aradılar sanırım![]()
valla degerını kaybedınce anladımşaka bı yana benım önceden bar vardı yaralanmalı kavga cıkmıstı mesaj bölümünde konusmalar var mahkemeden cıktı olarak kabul etmıyordu yazıyı bızzat sıtede gormek ıstedı o yuzden gerı almam lazımdı aldım öle bı rahatladmkı focusla fiteng accam o derece
![]()
hee başka mevzu varsa bilememde diğer türlü sanki siz onu değilde o sizi yönetiyor fikrine kapılıyor insan dışarıdan bakınca çok ta önemli bişi değil alt tarafı site![]()
körler sağırlar
Facebook Güvenlik Kodu Sorunu! ÇÖZÜM SDN.
buna bı gözat ıns hallderısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)