hergün pendik florya arası gidip geliyorum metrobüsle bu ara metrobüs kazaları gündemde
Printable View
hergün pendik florya arası gidip geliyorum metrobüsle bu ara metrobüs kazaları gündemde
Umarim kotu birsey yoktur bende avcilar tarafina gitme calisiyordum ama haberi aldik Allah yardimcilari olsun insallah trafik baya bir kilit
2 metrobüs mü çarpışmış yoksa dışardan mı otobüs girmiş?
dışarıdan mor otobüs girmiş diye duyduk biz.
nurtepe akomdada bir araç karşı şeride geçip 5 arabayla kaza yapms oda fenaymıs
arabada yolda olanlar 104.2 yi dinlesin sağdan soldan ilginc tüyolar geliyo yollarla ilgili
yogunluk haritasindaki kamere suan kazaya yakın giriyor beylr
Allah yardımcıları olsuun oldukça kötü gözüküyor..
yazık inş. can kaybı yoktur.
metrobüs denen olayın ne kdr gereksiz bi proje olduğunu birkez daha gördük!
metrobüs projesinin daha farklı olabilceğini düşünenlerdenim bende
geçmiş olsun
bu hadımköy şöförlerini Allah bildiği gibi yapsın okula gidip gelirken bunları kullanıoruz, bu güne kadar 3 kaza yaşadım içinde. freni patladı kaldırıma çıktık, durmadı tıra girdik, sinirlendi durup duran arabaya carptı. Allah acil şifa versin yaralılara.
sinan istanbul trafiği gibi yerde e5in ortasına terse giden iki otobus koyarsan illaki alakası olur metrobus ile .
kafa kafaya kaza yapmak az cok bilirsin en pis kazadır. otomobil bu lastiği patlar freni boşalır, bişeyi fırlar zart diye girer metrobus yoluna gelende üstünden geçer yada tam tersi metrobus cıkar e5de yolunda giden adamı biçer...
normal otobüslerden metrobüs yapılırsa bu kazalar meydana gelir engel olamazsınız, trafiğin ters yönünde akmak durumundalar ve en ufak hatada kafa kafaya trafikteki araçla çarpışma riskleri var. geçmiş olsun ölenlerede Allah rahmet eylesin
bunların olmasıdacok normal ben metrobus süren adamlara acıyorm gün boyu dümdüz gidip geliyolar dalıp direksiyonu kaçırsalar ölücekler yada aceminin birine denk gelseler kafa kafaya patlıyacaklar...
adamların can güvenliği ikitane halata bağlı. yada ikitane civataya.
zazy 50-60 yaşında yakınların varsa bide onlara sor metrobusu... merdivene cıkmak bi dert inmek bi dert hiç biri zaten mahalle yakınından geçmiyo insanlar metrobuse neredeyse taksiyle ulasıyor cogu mahallede. özellikle altınizade durağındaki eziyet on numara :) bu gencliğin bide yaşlılığı var;)