Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 07-12-2011, 22:50   #1

doush - ait Avatar

Otomobil: CG8

doush - MSN üzerinden Mesaj gönder
Rover 620ti Genel Bilgi Şeysi..

Konunun adını bağlayamadım
Merhabalar, nikah kıyılacak arabalar seçimimden bir örnekle yine karşınızdayım. Güzide forumumuzun ultra-super arama butonuna rover yazıp çok incelesem de pek bir şey bulamadım. Bir kaç rover sahibine pm falan attım, onlar cevap yazana kadar buradan biraz bilgi alalım.
Şimdi malum 20.000 lira çok iğrenç bi para, istediğiniz araba 25.000 lira+, yakın performansta ama bunu napacam ben ya dediğiniz arabalar 15.000 lira civarında falan.. Arabam daha satılmadı ama satılana kadar can sıkıntısı işte.. Hem belki birazcık teknik bir şeyler döner, adına yakışsın forumun.. Neyse tam ortasında Volvo S40 1.9 T4 bulmuştum ki konusunu da açmıştım zaten, ben arabamı satana kadar satıldı.. Ama bir şeyler öğrenmiştik en azından.. İlanı da burada en az benim kadar üzülürsünüz görünce..

Volvo S40 1.9 T4 1998 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - Pasif İlan - 63513160

Neyse Clio RS'lere baktım hiç yok, A3 1.8T'lere baktım 1-2 tane var 25+ fiyatı, Golf GTI ilanı kalmamış, VTI'ları hiç söylemiyorum, A4 1.8T ve Passat 1.8T ler de çok iç açıcı durumda değiller, ee 106 ve Saxo'ların durumu da belli.. T4-T5 de pek yok yani.. Yine de 20.000 liraya kadar varsa elinizde güzelinden değerlendirebilirim.. Dedim artık bir de Rover'a bakayım..

Asıl konunumuz 620ti (Sonunda diyebildiğinizi duyuyorum). Bu araçlar hakkında genel bilginiz nedir? Zaten Accord üzerine kurulu. Vites topuzu G4 Prelude'muş. Ama motoru Rover'a ait. Youtube'da çok videosu bile yok, galiba aile arabası olarak kullanıldığından. Kronik sorunları var mıdır? Parça sorunu var mıdır? İşte genel olarak bir şeyler merak ediyorum.

Herkese teşekkürler şimdiden.. İyi forumlar

DRaGGeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sabreden derviş sabretmekten gebermiş modundayız.
doush isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-12-2011, 00:33   #2

slowmotion - ait Avatar

Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel

arkadaşımıın amcası rover sahibi, galiba 620ti idi arabası. bir ara senle tanıştırayım konuş. adam nalet etmiş. sadece plakası özel diye arabayı satmaya kıyamıyor bu forumdan olumlu bir düşünce çıkacağını sanmam doğuş rover ile ilgili

205 gti, 207 RC
1.2 SloWMotion TDI
eski kullanıcı adım : 207rc emrah
slowmotion isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-12-2011, 01:08   #3

doush - ait Avatar

Yorum bile çıkmıyor ki

Eski 08-12-2011, 01:10   #4

slowmotion - ait Avatar

Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel

doush´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yorum bile çıkmıyor ki
durumun vahimliğini anla işte nikah davetiyesi için tanıdık var kuyumcu içinde var düğün salonu akraba, gerisi sana kalmış

205 gti, 207 RC
1.2 SloWMotion TDI
eski kullanıcı adım : 207rc emrah
slowmotion isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-12-2011, 01:11   #5

doush - ait Avatar

Kurdelemi sen kes Emrah abi

Eski 08-12-2011, 01:17   #6

levent - ait Avatar

Otomobil: Corolla D4D

Motoru 200 müydü 220 Turbo muydu Roverdaki adı hatırlayamadığım Doğuş gece gece ama, Tomcat denen aletin motoruyla aynı motor. Conta sıkıntısı vardı bildiğim kadarıyla kronik denebilecek.

Yol tutuşu Accord'dan bi gömlek iyidir diyebilirim, 1-2 defa binmiştim eski komşumuz kısa bir süre kullanmış beni okula falan götürmüştü sene 2003-2004 civarlarında. O komşumuz da Renault servisinde çalışan bir kişiydi öyle söyliyim arabadan anlama düzeyinde ve direksiyonda gayet iyi birisiydi açıkçası.

Tüm diyebileceklerim bunlar, 3 saatte alırsın, 3 vakte kadar satarsın şansına kalmış satma olayı, yani 3 saat, gün, hafta, ay, yıl artık Gerçi senin CG8 Accord da hemen hemen aynı satılabiliteye sahip sayılır 620ti ile
levent isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-12-2011, 01:23   #7

doush - ait Avatar

levent´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Motoru 200 müydü 220 Turbo muydu Roverdaki adı hatırlayamadığım Doğuş gece gece ama, Tomcat denen aletin motoruyla aynı motor. Conta sıkıntısı vardı bildiğim kadarıyla kronik denebilecek.

Yol tutuşu Accord'dan bi gömlek iyidir diyebilirim, 1-2 defa binmiştim eski komşumuz kısa bir süre kullanmış beni okula falan götürmüştü sene 2003-2004 civarlarında. O komşumuz da Renault servisinde çalışan bir kişiydi öyle söyliyim arabadan anlama düzeyinde ve direksiyonda gayet iyi birisiydi açıkçası.

Tüm diyebileceklerim bunlar, 3 saatte alırsın, 3 vakte kadar satarsın şansına kalmış satma olayı, yani 3 saat, gün, hafta, ay, yıl artık Gerçi senin CG8 Accord da hemen hemen aynı satılabiliteye sahip sayılır 620ti ile
İlk yardıma sen koşuyorsun bu konularda Çok sağol
Evet Tomcat.. Aynı motorsa dediğiniz gibi hararet sorunu var diyorlar.. Termostat ile de çözülebilir galiba o durum.. Accord orijinal yayla 65 yanak kar lastiğiyle bile çok ilginç güzel bi yol tutuşu var Demek ki bu daha iyi.. Canım CG8'im, GC8 olsaydın bazen diyorum Çok seviyorum ama yavaş.. Sırf bu yüzden satıyorum.. Paraya ihtiyacım olmadığı sürece ki Allah yaşatmasın, Onu da satmak istemem.. Peki parça durumuna ne diyorsun? Yani sahibi olanlar buluyor, olmayanlar zor diyor.. Biraz ilginç bir durum ?

Eski 08-12-2011, 01:34   #8

levent - ait Avatar

Valla arayan belasını da mevlasını da bulur olayı bence, istanbul-ankarada falan çıkmacıları hala yedek parça saklayan özel servisleri mevcut. Adanada da vardır illaki, zaten 1-2 yer ile iş yaptıktan sonra kimin ne olduğunu anlayıp en iyisiyle alışveriş yapılır genelde sende biliyorsun bunu kardeşim

Rica ederim bu arada , zevk böyle ilginç arabalar benim içinde. Hep bi MG-F alıp SC lemek istemişimdir mesela , Rover severim zamanında amcam 200Vi sahibiydi, ondan olsa gerek

Yol tutuş konusu ise, bunda da 65 yanak olması lazım lastikler net hatırlamıyorum ama Üst sınıflar güzel yol tutuyor cidden, mesela Camry, o cüsseden öyle yol tutuş aklımın ucundan geçmezdi benim
Eski 08-12-2011, 01:38   #9

levent - ait Avatar

Bu arada esneklik değerlerini falan buldum;

http://www.zeperfs.com/en/fiche801-rover-620-ti.htm

Bu arada şanzımanı mızmızmış biraz da öyle demiş birisi mg-rover forumunda yurt dışından.

... after a while, the gearbox is whining.
Bunun haricinde de contadan bahsetmiş zaten, belli başlı sorunları bunlar demekki

Son Düzenleyen levent; 08-12-2011 01:42.
Eski 08-12-2011, 01:40   #10

timucintt - ait Avatar

Otomobil: yok

levent´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla arayan belasını da mevlasını da bulur olayı bence, istanbul-ankarada falan çıkmacıları hala yedek parça saklayan özel servisleri mevcut. Adanada da vardır illaki, zaten 1-2 yer ile iş yaptıktan sonra kimin ne olduğunu anlayıp en iyisiyle alışveriş yapılır genelde sende biliyorsun bunu kardeşim

Rica ederim bu arada , zevk böyle ilginç arabalar benim içinde. Hep bi MG-F alıp SC lemek istemişimdir mesela , Rover severim zamanında amcam 200Vi sahibiydi, ondan olsa gerek

Yol tutuş konusu ise, bunda da 65 yanak olması lazım lastikler net hatırlamıyorum ama Üst sınıflar güzel yol tutuyor cidden, mesela Camry, o cüsseden öyle yol tutuş aklımın ucundan geçmezdi benim
fantazini yirim snein... bende honda beat alıp K20 takasım var hep

1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - IN PROGRESS
timucintt isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-12-2011, 01:42   #11

1lker - ait Avatar

Otomobil: Subaru Forester Turbo S / Fiat Palio 1.2 16v

şu volvo ılanı moralımı bozdu hakıkatten bende bı ara baya nıyetlendım dırısı gelmedı gozume bu ılan yoktu o zamanlar 1 sene kadar oluyor pırıl pırılmıs cıdden

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

http://www.torkgaraj.com/
1lker isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-12-2011, 01:44   #12

cemsultan - ait Avatar

Otomobil: 06 Corsa 1.2 Twinport & 98 Civic vti

Yedek parça bulunur ya da bulunmaz bir şey diyemem ama mantığım der ki fabrikası kapanmış arabayı alma

Bu da bir bakış açısı

PRO STOCK GARAGE
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
cemsultan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-12-2011, 01:49   #13

doush - ait Avatar

Sağolun sağolun bu saatte bu yorumları hiç beklemiyordum Katılım düşündüğümden çok oldu
Volvo güzeldi ya adamla baya sohbetim falan vardı yani.. Bi satamadım arabayı ki..
Şanzımandan o ses gelebilir ya Teknik olarak sorun yoksaeğer.. Şahinlerden gelen sese bayılıyorum zaten

Eski 08-12-2011, 02:59   #14

CinAli_06 - ait Avatar

Otomobil: tabanway :D

valla kardeşim ti değilde düzüne bindim si olan belli bir süre. yol tutuşu gayet güzeldi parça konusunda da büyük yerlerde ve adana'da sorun olacağını sanmıyorum. Ama ben nikahımı kıyarım sonra binerim dersen öneririm gayet güzel araçtır. Ayrıca Ankara'da 1-2 tane yüklü Ti var diye biliyorum birisi beyaz

feel is everything
CinAli_06 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-12-2011, 08:31   #15

flexamin - ait Avatar

Otomobil: M 1,2,3,4,5

bizde var 600 plus lakabı parçası bol. öle milletin korktuğu gibi değil.

zaten parçalarının %90'ı honda accord un. motoru verimli. konforlu güzel yol tutan bir araç. conta yakıor onu yapıor bunu yapıyor demelerine bakmayın. tek eksiği radyatörü küçük yetersiz kalıyor. oem radyatörü söküp büyük bir radyatör kullanın ki sorun çıkmasın. rover 620 ile ilgili herhangi bir soru olursa çekinmeden sorarsın

Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı

Rs Racing Garage

Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı
flexamin isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-12-2011, 08:33   #16

flexamin - ait Avatar

Otomobil: M 1,2,3,4,5

CinAli_06´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla kardeşim ti değilde düzüne bindim si olan belli bir süre. yol tutuşu gayet güzeldi parça konusunda da büyük yerlerde ve adana'da sorun olacağını sanmıyorum. Ama ben nikahımı kıyarım sonra binerim dersen öneririm gayet güzel araçtır. Ayrıca Ankara'da 1-2 tane yüklü Ti var diye biliyorum birisi beyaz
beyaz olan bizimki olmasın kardeşim de başka 620 yüklemiş olan warmı bilmiyorum

Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı

Rs Racing Garage

Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı
flexamin isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-12-2011, 09:21   #17

uerbas - ait Avatar

Otomobil: aranıyor

Rover 620 Ti 1997 Model 16.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 60360438

bu var kardeşim aklında olsun gene ben aracımı satarsam bunu düşünüyodum tavsiye ederim kısmet işi lpg takılmamış yorulmamış sunrooflu çok çok iyi denebilecek bi araç 15900 yazmıştı ilanı yükseltmiş tekrar
uerbas isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-12-2011, 10:33   #18

levent - ait Avatar

zaten buna bakıyor
Eski 08-12-2011, 10:40   #19

cetinkaya55 - ait Avatar

Otomobil: GC8 STİ & FORESTER XT & ROVER 220 TC & ASCONA 400

doush´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Konunun adını bağlayamadım
Merhabalar, nikah kıyılacak arabalar seçimimden bir örnekle yine karşınızdayım. Güzide forumumuzun ultra-super arama butonuna rover yazıp çok incelesem de pek bir şey bulamadım. Bir kaç rover sahibine pm falan attım, onlar cevap yazana kadar buradan biraz bilgi alalım.
Şimdi malum 20.000 lira çok iğrenç bi para, istediğiniz araba 25.000 lira+, yakın performansta ama bunu napacam ben ya dediğiniz arabalar 15.000 lira civarında falan.. Arabam daha satılmadı ama satılana kadar can sıkıntısı işte.. Hem belki birazcık teknik bir şeyler döner, adına yakışsın forumun.. Neyse tam ortasında Volvo S40 1.9 T4 bulmuştum ki konusunu da açmıştım zaten, ben arabamı satana kadar satıldı.. Ama bir şeyler öğrenmiştik en azından.. İlanı da burada en az benim kadar üzülürsünüz görünce..

Volvo S40 1.9 T4 1998 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - Pasif İlan - 63513160

Neyse Clio RS'lere baktım hiç yok, A3 1.8T'lere baktım 1-2 tane var 25+ fiyatı, Golf GTI ilanı kalmamış, VTI'ları hiç söylemiyorum, A4 1.8T ve Passat 1.8T ler de çok iç açıcı durumda değiller, ee 106 ve Saxo'ların durumu da belli.. T4-T5 de pek yok yani.. Yine de 20.000 liraya kadar varsa elinizde güzelinden değerlendirebilirim.. Dedim artık bir de Rover'a bakayım..

Asıl konunumuz 620ti (Sonunda diyebildiğinizi duyuyorum). Bu araçlar hakkında genel bilginiz nedir? Zaten Accord üzerine kurulu. Vites topuzu G4 Prelude'muş. Ama motoru Rover'a ait. Youtube'da çok videosu bile yok, galiba aile arabası olarak kullanıldığından. Kronik sorunları var mıdır? Parça sorunu var mıdır? İşte genel olarak bir şeyler merak ediyorum.

Herkese teşekkürler şimdiden.. İyi forumlar
Adana'da kasım ustaya uğruyorsan orada bildiklerimi anlatırım.Bu forumda da bu konuda çok topic açılmıştır.Bu paraya alacağın ve sıkıntısız bineceğin en mükemmel arabadır,derim.
cetinkaya55 isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 15:06 ::::