tam konusuna denk geldım:) bende board alcam varmı aramızda satan.. sahibindende var bi kaç tane ama
Printable View
tam konusuna denk geldım:) bende board alcam varmı aramızda satan.. sahibindende var bi kaç tane ama
pm atıyorum biran önce alıp tüm tatilimi av ve board a vermek istiyorum:)
yılbası öncesi 3 gün yaptım yada yapmaya calıstım dielim:)
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...87385374_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...42258988_n.jpg
Bende 4 senedir Erciyes'te kayak yapıyorum. Bu sene de gideceğim Ocak sonunda kısmetse. Yılda ancak 2-3 gün kayabildiğim için çok ilerletemedim ama amatörce kaymak bile çok keyifli..
ben her turlu kayarım :D
tekerlekli-tekerleksiz,karlı-karsız, buzlu-buzsuz hertürlü kayarım her koşulda =)
Board alacaksan sakın salak satıcıların boyuna göre bu sana olur lafına inanıp board alma. Önemli olan kilodur boardda. Uzun boardun kontrolü zordur daha hızlıdır geç döner bolkarda rahat edersin. Air kabiliyeti düşüktür rampadan atlarken sıkıntı yaratır. Kısa boardun kontrolü kolaydır anında tepki verir hızlı değildir bol karda arka ayağına fazla yüklenmen gerekir. Rampdan çıktıktan sonra havada kontrolü kolaydır.
Yeni başlıyorsan ve 80 kg civarındaysan 55-57 arası bir board yeterli olacaktır. Marka çok önemli değil aradaki farkı anlayamayacaksın uzun süre. Git ucuz olanını al. Sadece bağlamanın arka kısmı biraz uzun olsan botlarında yumuşak olmasın. Yumuşak botla kolay kolay hakim olamazsın board çabuk yorulursun. İlk başlayana tavsiyem hard bağlama ve kayak ayakkabısıdır kiralık olarak.
gözlük ve mont almam lazım geçen sene aklıma yatan birşey bulamamıştım, açık havalarda kaydığımdan mont ve gözlüğe pek ihtiyaç duymamıştım ama artık lazım, uygun bulabileceğim istanbulda yer tavsiyelerinizi bekliyorum.
başlangıç seviyesi diyelim çok pro malzemelere ihtiyacım yok :)
konu ıle alakasız olucak ama board ogrenmek ıstıyorum onerılerınız var mı? yer ve zaman bakımından hıc yapmadım kayak eskıden su kayaga yapardım :)
okullar tatıle gırıyor hayatta gıdılmez : )
coluk cocuk kaynar subat bası kartalkayadayım her hafta sonu takımlarıda aldım: )
hazırlık böyle olur :)
http://img806.imageshack.us/img806/3320/s6000001.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Bende geçen kış Board denedim ilk defa ama board kiralıktı büyük mü geldi noldu 1 türlü tam olarak çözemedim olayı o yüzden soğudum board'dan.
Bu sene tekrar denesem mi yoksa kayak ile devam mı etsem bilemedim..
Boyum 1.82 kilom 66
Board boyu olarak ne kullanmalıyım ?
güzel zevkli spor ama taaki :D kartepede en yüksek piste cıkıp ordan aşşağıya hızla ilerleyip tali pistten ayağında değişik ismini bilmediğim bir bordla kayıyordu bi hanım teğze cekil diye defalarca bağırdım :D cekilmedi beni görmedi bile ben sola kaçtıkca üstüme sürdü sağ arka tampondan dokundum baya bir takla attı kadın ben az sendeledim düşmedim baktım kalktı teyze içim bir rahat etti arkadaşım hayvan 136 kilo adam ne işin var orda dedi daha gitmiyorum :D
Bu sene değişiklik olsun dedik Uludağ yerine Kartalkaya'ya gidelim diyoruz..
Kartalkaya'yı önerir misiniz ? Orda fiyatlar nasıl ?
naylon poşetle dewam :D
Kendine güvenen deliler arıyorum :D
Normal kayan deyil onlar ise yaramaz big air yasa 360 frond flip atan lazım bana :D
Varsa kendine güvenen pm atsın daga gidicegiz :D
Kartalkaya konusunda tecrübeli arkadaşlardan makul fiyatlı otel tavsiyesi bekliyorum :confused:
Bence Türkiye'de adam akıllı bir tesis yok, Palandöken dahil.. Palandöken kötünün iyisi.
Yeni başlayan biri için snowboard bağlama açıları ne olmalıdır ?
Sanırım kayış stiline görede farklılıklar gösteriyor ama atlamayla zıplamayla çok işim olmaz.. Keyifli keyifli slalom yapmka istiyorum :)
Kayakcı arkadasların dıkkatıne..
http://www.techturkey.com/forum/aran...-tasiyici.html
banada lazım araç üstü
pazar büyük ihtimalle uludağdayım kimler var :D
uludağda 2.5 metre kar varmış
pazar uludagdayım kımse varmı forumdan 29 0cak 2012 yanı kımse varsa bı bulusma yapak :D:D:D:D
Uludağa gidemeyenler,buna ne dersiniz ;) Caddede Arabayla Snowboard - Towing Snowboard at streets by car - YouTube
ohaohaoahoahaohaoa cok iyi yaaa :D :D
ahahahahhahah harıka :D:D:D:D valla bugun aklıma geldı :D
Arkadaşlar yarın uludağ geçiyorum tabi gidebilirsem yol durumunu vs artık kaç saatte varırız Allah kerim
evet bugün kartepeye gittim ve gaza geldim 1-2 saatlik kayak denemesinden sonra azda olsa başarılı oldum sayılır. Fakat benim aklımda Snowboard var acaba hiç kayak deneyimi olmadan snowboarda başlansa zor mu olur ?
elmadağ kayak merkezi yolu nasıldır?varmı bilen?kar lastikleri yeterli olurmu?