hazırlık böyle olur
Uploaded with ImageShack.us
hazırlık böyle olur
Uploaded with ImageShack.us
Bende geçen kış Board denedim ilk defa ama board kiralıktı büyük mü geldi noldu 1 türlü tam olarak çözemedim olayı o yüzden soğudum board'dan.
Bu sene tekrar denesem mi yoksa kayak ile devam mı etsem bilemedim..
Boyum 1.82 kilom 66
Board boyu olarak ne kullanmalıyım ?
güzel zevkli spor ama taakikartepede en yüksek piste cıkıp ordan aşşağıya hızla ilerleyip tali pistten ayağında değişik ismini bilmediğim bir bordla kayıyordu bi hanım teğze cekil diye defalarca bağırdım
cekilmedi beni görmedi bile ben sola kaçtıkca üstüme sürdü sağ arka tampondan dokundum baya bir takla attı kadın ben az sendeledim düşmedim baktım kalktı teyze içim bir rahat etti arkadaşım hayvan 136 kilo adam ne işin var orda dedi daha gitmiyorum
![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Bu sene değişiklik olsun dedik Uludağ yerine Kartalkaya'ya gidelim diyoruz..
Kartalkaya'yı önerir misiniz ? Orda fiyatlar nasıl ?
Kendine güvenen deliler arıyorum![]()
Normal kayan deyil onlar ise yaramaz big air yasa 360 frond flip atan lazım bana![]()
Varsa kendine güvenen pm atsın daga gidicegiz![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Kartalkaya konusunda tecrübeli arkadaşlardan makul fiyatlı otel tavsiyesi bekliyorum![]()
Yeni başlayan biri için snowboard bağlama açıları ne olmalıdır ?
Sanırım kayış stiline görede farklılıklar gösteriyor ama atlamayla zıplamayla çok işim olmaz.. Keyifli keyifli slalom yapmka istiyorum![]()
Kayakcı arkadasların dıkkatıne..
http://www.techturkey.com/forum/aran...-tasiyici.html
pazar büyük ihtimalle uludağdayım kimler var![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
pazar uludagdayım kımse varmı forumdan 29 0cak 2012 yanı kımse varsa bı bulusma yapak![]()
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)