Uludağa gidemeyenler,buna ne dersiniz ;) Caddede Arabayla Snowboard - Towing Snowboard at streets by car - YouTube
Printable View
Uludağa gidemeyenler,buna ne dersiniz ;) Caddede Arabayla Snowboard - Towing Snowboard at streets by car - YouTube
ohaohaoahoahaohaoa cok iyi yaaa :D :D
ahahahahhahah harıka :D:D:D:D valla bugun aklıma geldı :D
Arkadaşlar yarın uludağ geçiyorum tabi gidebilirsem yol durumunu vs artık kaç saatte varırız Allah kerim
evet bugün kartepeye gittim ve gaza geldim 1-2 saatlik kayak denemesinden sonra azda olsa başarılı oldum sayılır. Fakat benim aklımda Snowboard var acaba hiç kayak deneyimi olmadan snowboarda başlansa zor mu olur ?
elmadağ kayak merkezi yolu nasıldır?varmı bilen?kar lastikleri yeterli olurmu?
kayak takımı satan yokmu ya :D
Bugün Kartepedeydım. Korkumdan kayak yapmadım insan ister istemez tırsıyor daha önce elime bile almadım kayak takımı ama arkadaşlarla 2.ye gelicez o zaman mutlaka denicem :D Çanağı kırmazsak ne mutlu :D
kayak ekipman ihtiyacı olan olursa tanıdık bir mağaza var merdivenköyde yardımcı olurlar...
Bu aslında kayak için de geçerli.. Boyuna göre satarlar/kiralarlar.. Oysa kilo boydan daha önemlidir. Kayağın carving derecesine göre ayakkabı bağlama yüksekliği, kiloya göre de pozisyonu ayarlanır.. Daha sonra da kullanıcının tecrübesine göre ince ayarı, atma dereceleri filan ayarlanır..
Raconu aslında bu..
Ama bizde dik dur bakalım genç derler.. 80 model eski usül kayaksa boyunun 3-5 cm fazlasını verirler. Carving se ki çıkalı 20 sene olmasına rağmen bizimkilere göre 'yeni'dir. 3-5 cm aşağısını verirler. Bağlamanın pozisyonunu filan sallamadan ayakkabıya göre açıklığı ayarlanır ve teslim edilir. Sonra da kullanıcının bütün vücuduna kramplar girer.. Koltuk altı gibi apalakasız yerleri kesilir, soğuktan zannederler, değildir.
Board'u bilemem ama kayakta kişi terliyorsa birşeyleri yanlış yapıyor veya ekipmanı yanlış ayarlı demektir. Buna ayakkabının sıkmaları dahil.
hortlatıyımmm nerde benım delılerımm :D aranmakta :D
biz ailecek yapıyoruz her sene baba ile ben snowblade anne normal kayak kardeş snowboard :) bir kaç resimde paylaşırım bırazdan
ah zaman olsa :)
pazartesı kartalkaya gıttım.bugun geldım. dun acayıp kar yaptı heryer lop kar oldu. cok ıyı durumda gıdecek olanlara duyurulur...
Kıs yaklaşıyor :) Avrupa ya ilk kar düştü :)
konuyu görünce heycanlandım birden özledim snowboard yapmayı kar yağsın amk artık :)