53 günlük bir fetih'e 3 saat az bile bende en kısa zamanda gidicem iyide olsa kötüde olsa benim için farketmez
Printable View
53 günlük bir fetih'e 3 saat az bile bende en kısa zamanda gidicem iyide olsa kötüde olsa benim için farketmez
Bende filmi dün izleyenlerdenım ve kuşadasında izledim izdiham vardı nerdeyse ama türklerden çok kuşadasında yaşayan yabancı insanlar gelmişler ve filmi izliyolar türkler berlin kaplanı vs filmlere bakıyorlardı ben utandım şahsen yabancıların bizim geçmişimizi merak edip bu filmi izliyolar bizim gençlerimiz makara peşinde film denıldıgı gibi sahneler arasında kopukluk söz konusu ama 160 dk nın nasıl geçtiğini anlamıyosunuz çok güzel olmus benım fikrim... :)
Bizim halkımızın genel sorunu şu eleştiri mantığı herşeyi ama herşeyi eleştiriyoruz herşey aslına bire bir uyumlu olsun istiyoruz neymiş muhteşem yuzyılda elbise fermuarı gözükmüş yok ozaman domates yokmuş yada her yapılan filmde şu var bu yok bırakın arkadaş bunları. Gideceksiniz ki daha iyi yapımlar olacak gideceksinizki talep olduğu belli olsun bizde bu zihniyet olduktan sonra hiç bir sektorde gelişim gösteremeyiz...
Erhan afyoncuda bugün haberturk de söyledi film güzel sahneler güzelde tamamen bir kale savaşına büründürmüşler olayı ve kronolojik listeye uymamışlar zaman dilimlerini karman çorman etmişler önce olması gerekeni sonraya sonra olması gerekeni önceye koymuşlar dedi..
Bunu diyen adam muhtesem yy danismani,o dizi ile ilgili bi ton tarihe aykiri sacmalik var,gecenlerde kendisinin haberturkte dizi ile ilgili elestirlere cevabi vardi,sonucta bir dizi bu belgesel degil die :) iste yukaridaki postlarda bahsettigimiz hazimsizligin tam ornegi,kendi isine gelince belgesel degil dizi,adam film yapmis o yapinca kronolji yanlis
Vallaha bi b.k olmaz bizden
öyle ne yazık ki .
filmi izlemedim ama zaten fetih öyle geçiyor surları geçmek için çok uğraşıyolar (53 gün ) gedikler açılıyo bizanslılar onarıyo en sonunda surun en zayıf yeri olan kısım olan haliç'e gemiler indiriliyo tamir edilmicek hasarlar verilip surlara o şekilde alınıyor İstanbul
bende yarın gitmeyi düşünüyorum kız arkadaşımla.
Ne kadar hatalar olsada emeğe saygı duymak gerek bence.Bu tür filmleri beyaz perdede çok görmek isterim.Kürşad'ın 40 çeriyle çin sarayını basması vs..
Ayrıca tarih belgeseli yada biyografi fln izlemiyoruz sonuçta film bu. Bunun farkına varmak gerekir.
Her nekadar eleştirilecek nokta çok olsa da türk sinemasında böyle şeyler görmek güzel. Anlatacak okadar şeyimiz varken, masal olarak kalmalarından daha iyidir, Bu tarz işler, hem temel olacak hem cesaret verecektir sektöre. Çok ahım şahım olmasa da beğendim diyebilirim. Ecdadın ruhu şaad olsun.
Ben hayatımda bu kadar kot bır fılm gormedım.ecdadımızı rezıl etmısler resmen.fılmın tamamı ucuz anımasyon sahnelrı ve kotu cekımlerle ddolu.paranıza yazık etmeyın bosuna bence...:ofk::ofk::ofk::ofk::ofk::ofk:
Film kötü bile olsa destek olmamız gerekir bence. Bizde arkadaşlarla cumartesi gece 1 seansına gidicez :)
bence de boyle buyuk projelere en azindan bir bilet alinip girilip, begenilmezse ortasinda cikilmasi lazim.
Valla ecdadı rezil etmişler resmen o kadar dıyorum..............Gören şansa bala aldık sanıcak.
olsun yinede gidip görüp destek vermek lazım bu tarz projeler görmeliyiz ülkemizde