ne kadar az yakan ve vergisi düşük araba varsa sıralama onlardan oluşmuş canım Türkiye min geldiği nokta bu yapacak bişi yok vatandaş az yaksın öz gitsin diyor devir ekonomi devri yapacak bişi yok ;)
Printable View
ne kadar az yakan ve vergisi düşük araba varsa sıralama onlardan oluşmuş canım Türkiye min geldiği nokta bu yapacak bişi yok vatandaş az yaksın öz gitsin diyor devir ekonomi devri yapacak bişi yok ;)
Kusura bakmayın da çok gereksiz bir yorum olmuş. Kendi pencerenizden bakarsanız yanlış olur. Hangi marka, hangi modeli alırlarsa zevk sahibi, arabadan anlayan bir topluluk olur? Bu kriteri siz mi belirliyorsunuz?
Misal ben de hep bir E36 kasa M3 sahibi olmayı hayal ederim. 7 aylık biz kızım var, işe arabayla gidip gelmek zorundayım, mantıklı olur mu M3 almam veya yüksek cc'li benzinli bir araç almam benzin 5 TL'ye yaklaşmışken? 320d alacak param vardı da ben mi Megane dizele binmeyi tercih ettim???
Araba kültürü çok yüksek bir ülke değiliz
Bunun yanında kültüre sahip olan kesim içinde alım çok zor berbat ötesi vergilendirme sistemi sayesinde avrupada göremeyeceğimiz 3. dünya ülkesi araçları genelde kafaya oynuyor ve yollarda cirit atıyor
Vergiler sinir bozucu
Nasılsa herkes memnun boşverin..
Bu satışların en araba zevki ile ne baska bişey ile alakası var.Fiyat+performans arabası bunlar , parça fiyatları olsun sıkıntısız motor olsun servisleri iyi olsun.Dikkat ederseniz Filo araçları genelde zaten.Bu arabaları alanlar , kusura bakmayında araçtan anlamıyorlar diyenlerden daha iyi anlıyorlar :)))
Şu rakamları açıklarıken, filo satışlarını veya şirket aracı satışlarını hariç tutmak gelmeyecek mi kimsenin aklına? Yoksa bunlar hariç rakamlar mı?
öyle bir hariçlik söylememişler demekki dahil diye dusunuyorum.Dahildirde zaten sonuçta önemli olan araçların satıs sayısı.
Edit: Dahilmiş
""Model zenginliği kadar finansal çözümlerin de öne çıktığı 2011 otomotiv pazarında şirketler son çeyreğe hedeflerini revize ederek girdi. Yıl sonunda oluşacak rekor toplam pazar birçok markanın da tarihî satış rakamlarına ulaşmasını sağlayacak. Aralık ayında kampanyaların gücü ve filo satışları öne çıkacak""
http://ekonomi.milliyet.com.tr/turki...00/default.htm
Accent baya geri kalmış bu sene.
albea hala üretiliyormu ki
Konumuzun biraz dışında ama markalara göre arıza oranları açıklandığında kimse şirket arabası - filo satışı - kişisel kullanım aracı olarak ayırmıyor nedense:) Aa bak ..... en düşük arıza oranına sahipmiş, oha ..... markanın arıza yüzdesine bak dalan tarzı yorumları yapılıyor genelde :)
Şirket araçlarının çoğunlukla anasını ağlatıyorlar, turbo dizel aracı çalıştırdığı gibi devir kesicide gazlayan mı dersin, tümsekten, çukurdan aynı hızla geçen mi dersin, neler var neler :) Nasılsa benim arabam değil mantığında çoğu şirket aracı kullanan insan. Şirket araçları ve filo satışında olan araçların da çok arıza çıkarması çok normal oluyor bu durumda.
Şu rakamları açıklarken "filo satışı" dahil ve hariç olarak 2 liste yayınlanmalı.
Bu haliyle tüketicinin gerçek tercihini yansıtmıyor
Kardeşim fiyat politikasından ötürü 2010a göre satışları çok düştü. Mesela 2010da 22bine 1.4 era vardı, şimdi en ucuzu 27binden başlıyor. Taksiciler de bu sebeple temiz 2. ele yöneldi :D Çoğu da dikkat edersen 2008 makyajsız panjuru vardır, yani 2008den önce alınmış arabalar :D
bunları genelde rent a car yada filo kiralama şirketleri aldığı için böyle rakamlar yüksek yoksa en çok satanlar listesine girecek araçlar değil bunlar
şuna bak bi tane honda yok
düşük yakıt
ucuz fiyat
kartondan araba
Renault Symbol 32.024 sanırım hiçbiri mersine ugramamış yada alanlar mercedes c bodsi takmışlar :)
Fiat linea mjet 1.3 kullanıyorum yok böyle bir yakış acayip memnunum bazen diyorum hiç satma bunu yanına bir şey al daha iyi
sıralama komple şirket aracı, gayet normal. keşke yerli malı şunların ayarında bir araç yapsalarda şunların ekmeğine kan doğrasalar