yine şirketler domine etmiş sadece poloyla astra kişi bazında üst sıradadır.
Printable View
yine şirketler domine etmiş sadece poloyla astra kişi bazında üst sıradadır.
konfor kişiye göre değişir... şahinden birine sümbüle bindirirsen o adama konforlu gelir sümbül... güvenliğe gelince o listedeki bütün araçlar euro n capte zaten başarılı puanlar almış araçlar.... bu devirde insanlar senin bahsettiğin arabaları alabilmeleri için abicim o listedeki araçların herhangi bir birine 3 kat daha fazla para harcaması gerekir.... türkiyede bu kadar vergi konulmazsa araçlara emin ol türkiyenin yollarında göreceğin arabaları avrupada veya amerikada göremezsin zaten ;) bende şahsen sıfır bir arabaya gidip 250.000 lira vermem.... onun yerine gider 90 lardan kalma süpersport bir araç veya mercedesin amglerini alırım...
symbol. her eve lazım patara kütere acımadan motorun ısınmasını beklemeden gazladıktan sonra rölantide beklemeden yağsız susuz hertürlü :D
Çoğu şirket aracı vatandaş ikinci ellerle idare ediyor
bu listenin en pahalılarını yapsalar ya en pahalıdan ucuza kaç araç satılmış top 10 yine varmıdır bu liste :D
ilk üç direk şirketler için alınmış belli ediyor kendilerini :):)
Bunların hepsi şirket arabası zaten varolan trafiğin iyice çekilmez hale gelmesini ve otomobil sahiplerinin tedirgin yolculuk etmesine neden olan gevur malı gibi kullanılan kiralık araclar! beter olsunlarda hiç satmasınlar.
astra nerde okadar jettayı ondan daha cok goruyorum.hatta merso c serisini
listeye bakınca astra & jetta büyük başarı elde etmişler bence,adetleri çok iyi özellikle astra,
albea+palio'nun olmaması beni şaşırttı açıkcası.
bir diğer ilginç rakam accent bence, era ile önceki yıllarda inanılmaz satan hyundai, kia grubu ile birlikte hem kaliteyi hemde fiyatları yükseltince adetleri düşmüş...
era'nın yeride kötüymüş sümbülden daha çok var piyasada bence
benim sloganım hyundai #ok daha iyiydi ama birgün bi arkadaşımdan hyundai era kiraladım arabaya aşık oldum yani segmentine göre mesele 32 33 bin tl üzerine çıkmaksa alman arabasından başkasına binmem ama
ben güvenliğine konforuna duruşuna gidişine baktım alırken ve linea aldım jetta v.b araç ararken
konforunada donanımınada fiyatınada bana uygun bu geldi
arabadanda anlamıyorsam bu aracı almakla gerçekten anlamıyorum evet kabzımalım ben zaten:)
sıralamaı kiralıkların değiştirdiği doğrudur piyasada b sınıfı c sınıfı kapak jant arabalar dolanıyor xxxrent vs plakalıklarıyla
Albea nerde Albea :) Ben bir numarada olmasını beklerdim.