baba da kullanacaksa şöyle ter temiz bi sierra alırdım ben sizin yerinizde olsam çünkü 10 liraya alınacak e30 masraf açabilir bence
baba da kullanacaksa şöyle ter temiz bi sierra alırdım ben sizin yerinizde olsam çünkü 10 liraya alınacak e30 masraf açabilir bence
yav bi ara araştırıyordum millet alma parçası yok osu busu yok şöyle böyle. kullananlara sordum yok öyle bişey aradğımız her parçayı buluyoruz diyorlar . arkadaşlar bu sitede kaçınız sierra kullandı yada tanıdığında var yahu ? o fiyatlara nerde tertemiz e30 ? varsa kız oğlan kız e30 bizde talip olalım
Sadece kendim binecek olsam E30 düşünecem zaten zamanla kafama eser yaparım şekil şekil binerim falan ancak pederi öldürseler soytarı arabası der o arabaya binmez bende bunu istemiyorum biz arabayla gezecez peder yaya gezecek bu da doğru gelmiyor bana.Sanırım bu konuda son kararı yine peder vermeli iki aracıda gösteririm artık hangisi gözüne hoş gelirse ama büyük bir ihtimal ile ilk soracağı şey "hangisinin içi daha geniş ferah" olacaktır buda ***** sierra sanırım.
Hayatım boyunca hep arka itiş araç kullandım çok saçma aslında ama nedense ön çekiş araçlar garip geliyor bana kullanırken bile karakteristiğin farklı olduğunu anlıyor hissediyorum nedir derseniz anlatamam biliyorum belki piskolojiktir o yüzden arka itişe devam diyorum ama şu var arka itiş araçları daha konforlu buluyorum özellikle bu modellerde.
Buda güzel aslında ancak açıklamasında yanlama makinası vs. falan yazmış içime kurt düşürür böyle şeyler Allah bilir arabanın canını almış kabak bizemi patlayacak diye düşünüyorum.Sierra olacaksa yine en iyi alternatif kırmızı olan yani en azından görünürde öyle bakalım pederle konuşacağım bakalım o ne der.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
mercedesi de seçenekler arasına sokmanızı tavsiye ederimtemizi ikisinden de rahattır keyiflidir
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
190 lara baktım temizlerinin fiyatları aşıyor aslında ikisinden çok istediğim araç o ama bütçeyi aşıyor ne yazıkki.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Sierra derim hacim hacimdir. Sinif farkli bir kere. Cok daha konforlu ve oturakli
E30 derim. Artik sahin gibi heryerde parcasi var. (Sierradada parca sikintisi yok ama e30 kadar yaygin degil)
10 liraya sıkıntısız e30 alınıp binilirmi dersen ben yalann derim.
Biliyosun bu weber konusunda senınlede ö.m den konuşmuşlugumuz var ben 84 modeli yaklasık 10 aydır toparlıyorum 20 binlirapara harcadım.
Ama e30 başka bişey ayrı bir zevk bu sebeple ben gine e30 derim.
Sierrada 7-8 bine bulunur ama bence e30dan daha problemli olur.
Full e30 toplayan biri olarak kesinlikle çürügüne ve motoruna dikkat edin derim.
Birde mümkün mertebe genç elemanların eline düşmüş e30 lara bulaşma derim.
Bende sierra çok düşündüm ama yakıtı ve parça sıkıntısından dolayı hep korktum takipteyim belki banada cesaret gelirde alırım bi sierracık![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)