almış evet hayırlı uğurlu olsun bülent amcayada helal olsun![]()
çok iyi yapmış hayırlı olsun. kafası rahat olur. 3 kuruştan kaçmamak kafa rahatlığı yaşatır.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bu ılanı bayadır goruyordum ama fıyat yuksek olunca kımse yanasmıyordu sanırım.km de ıyı bır ara guven altan reno servıste satılıktı demekkı temızmıs hayırlı olsun dostum kazasız belasız kullanırsın ıns.rs ıyı bır tercıh boşuna parayı taypıra ne yatırıcan parana gore performans kalıte rs tir.
abı hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan cok temız gercektendedetaylı fotolar beklıyoruz...
doğuştan araba manyağı
Çoks saolun arkadaşlar , başta da dediğim gibi , kendime göre doğru olanı yaptım.. Doğrular kişiye göre değişir , bana göre mantıklı olan buydu.. Sonuçta ciddi maliyetle 1999 model vti da almışlığım var..
İyileşiyim resimleri ve yapmak istediklerimi paylaşırım , tecrübeli RS çilerin yorum ve bilgilerine ihtiyaç olacaktır..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
hayrlı olsn![]()
ilker abi hayırlı ugurlu olsun çok güzel araç maşallah kazasız belasız en kısa zamanda yakındanda görürüz.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
hayırlı olsun rengi çok güzel
ben 2007-8 gıbı clıo rs bakarken pendık'te satılı olan ve yanlıs hatırlamıyorsam hala orada satılık olan mavı rs.bd plaka.ısım soyısmım![]()
hayırlı olsun.cok bakıp da ıc gecırmıslıgım vardır kendısınde
maasallah![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)