izmirde bi t-sport var, ben 2.el piyasa durumundan vazgeçtim, sahibi kazasının olmadığını söylemişti, 2002 model 130binlerde gri renkte, güzel rakamlara da verecekti, isterseniz numaranızı mesaj atın sizi arattırayım..
izmirde bi t-sport var, ben 2.el piyasa durumundan vazgeçtim, sahibi kazasının olmadığını söylemişti, 2002 model 130binlerde gri renkte, güzel rakamlara da verecekti, isterseniz numaranızı mesaj atın sizi arattırayım..
kanka bu araç bana takas teklif etmişti bi meclis de gördüm arabayı ortamda birine sordum boşver dedi ben boş verdim sende boşver bi tanıdığına hayırlı kısmet arıyorsan bana ulaştır allahın lazıkimin hemşerisi yaa
![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
güncel diyelim
ankarada bir tane satılmıstı ben rc bakmaya ızmıre gıdecegım gun aramıstım ılk sahıbınden 40 45 yaslarında bır adamda ıdı. servis bakımlı kazasız sadece bır parça boyalıu 80k larda ve 21000 e verecektı fakat ıstanbuldan birinin geleceğini gelmezse bana döncektı. Tabi satılmıştıSonra aynı araç bır ara 30.000 lerden ilana cıktı ve tekrar yok oldu
![]()
fiyatı normal ama biraz kırmalı. vtecler 30 u hakediyorsa bu arabanın 35 i var
25.750 ilanı olan rcbasaran jantmax cem abinin eski aracı, sandık motor geldi 85 bindeyken.
ftc ye sandık gelmedi yarım blok geldi, eski sahibi arkadaşımdır hala görüşürüz onlada. ve bu kadar kötü değildi durumu.
nnc ise juggernaut emrenin eski aracı.
6200 de lifte girer 8400 çevirir.
hacım edirneye döndüm, bidahaki sefere görüşcez sözptsi gelirim diye düşünüyodum ama biraz işim çıktı.
rcbasaran nickli cem abiye pm atıp sorabilirsin, derindere kayıtlı o işlem. nesini inkar ediyor anlamadım ben açıkçası, 06 kzr 60 değilmiymiş eski plakası ona öyle sorun bir de derim
bu arada bi arkadşaım o aracın bi videosunu bulmuş
Toyota Corolla T-Sport vs BMW 320 D Rolling - YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)