User Tag List

Sayfa 7/16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
287 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: lpg'li vti

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    para kesinlikle kolay kazanılmıyo ama gazlamak için lpg saçma geliyor...ki bunu ben asla savunmazdım 1 ay öncesine kadar lpg yi öven biriydim bilen bilir
    Bas düğmeye al benzine zor birşey değil diyorum. İmkanı olan günlük kullanmak için dizel alır bide gazlamak için alır benzinli koyar kenara ama onuda herkes yapamaz ***** tr şartları

Az km yapıyosan gereksiz olabilir ama ayda 500-600 km üzerinde giden birisi için lpg şart. Benzine para vermek koymuyosa başka tabi

cMg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai, Opel, Honda, Fiat, Dacia aklıma gelenler şimdi bu firmalar garanti veriyor araçlarına LPG ile mercedesi bilmem satış stratejisidir tutmamıştır teknik açıklamasını sen yapabiliyormusun? ozaman şuanda aktif LPG garantisi veren üreticilere bakmak yeterlidir heralde? 4 senede S320 LPG ile babam 180.000 KM yol yaptı rutin bakımları dışında herhangi bir sorun çıkartmadı, Ortalama araçlarda LPG olan araçların fiyatının düştüğünü görmedim yani bunu senin görmen için sahibinden.com gir bak fiyatlarına, ayrıca sanayideki usta gibi diyorsun sen gelip söylüyorsun burda usta akrabam böyle dedi vs. kendin ile çelişiyosun,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla benm 1.4 fiesta aracım war babamda da 1.3 dizel astra sedan war. ayda 100 - 150 arası benzine veriyorum... babam hep kullanıyor aracını gün aksatmaz cünkü işinden dolayı araba ona hep lazm...cuma c.tesi pzr. araca biniyorum acil durum yoksa.h.içi toplu taşıma kullanıyorum..arabayla cok fazla işim yok...kullanmayı seviyrm ama sonucta toplu taşımada kullanmak lazm benzin fiyatlarından öte trafiği gereksiz meşgul etmemek lazm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cMg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hyundai, Opel, Honda, Fiat, Dacia aklıma gelenler şimdi bu firmalar garanti veriyor araçlarına LPG ile mercedesi bilmem satış stratejisidir tutmamıştır teknik açıklamasını sen yapabiliyormusun? ozaman şuanda aktif LPG garantisi veren üreticilere bakmak yeterlidir heralde? 4 senede S320 LPG ile babam 180.000 KM yol yaptı rutin bakımları dışında herhangi bir sorun çıkartmadı, Ortalama araçlarda LPG olan araçların fiyatının düştüğünü görmedim yani bunu senin görmen için sahibinden.com gir bak fiyatlarına, ayrıca sanayideki usta gibi diyorsun sen gelip söylüyorsun burda usta akrabam böyle dedi vs. kendin ile çelişiyosun,
    kardeşim sana hayırlı işler sahibinden.com u kastettim ben... bide sen bak bence

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vti içinmi konuşuyoruz?

şu an piyasa balon olsada bu arabanın rakamları gene 25 ve 28 civarlarında gezmiyormu temizleri?

O kadar paran varsa benzinini ödeyeceksin nasıl bir mantık onu anlamadım zaten compact sınıf dahil eli yüzü düzgün bir araba bu kadar hatta daha bile fazla. Kaldı ki çok daha pahalılarına takıyor millet.
    istediği kadar pahalısına taksın ama spor araca yanaştırmasın 5 liralıkda olsa spor araç 100 lıralıkta olsa spor araç yakıcak tabı en fazlasından taşıyamıcaksan bu yuku almıcan.
    DR. OWL

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla benm 1.4 fiesta aracım war babamda da 1.3 dizel astra sedan war. ayda 100 - 150 arası benzine veriyorum... babam hep kullanıyor aracını gün aksatmaz cünkü işinden dolayı araba ona hep lazm...cuma c.tesi pzr. araca biniyorum acil durum yoksa.h.içi toplu taşıma kullanıyorum..arabayla cok fazla işim yok...kullanmayı seviyrm ama sonucta toplu taşımada kullanmak lazm benzin fiyatlarından öte trafiği gereksiz meşgul etmemek lazm

ayda 1000 lira versen benzine o zaman diyebilcekmiydin acaba lpg gereksiz diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istediği kadar pahalısına taksın ama spor araca yanaştırmasın 5 liralıkda olsa spor araç 100 lıralıkta olsa spor araç yakıcak tabı en fazlasından taşıyamıcaksan bu yuku almıcan.
    +1 milyon

yakında bir firma cıkıp jetlere lpg üretim yaparsa şaşırmam hatta bunu savunana bile

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim ben en az 50 kere yurt dışına cıktım...akrabayı geç..o akrabada tüp takan bir usta...onun oğluda işinden dolayı en az ayda 2 kere almanya ispanya italya ya giden birisi...walla kardeşim yurt dışında bu işi kimse kolay kolay yapmaz..sebebide benzin fiyatları orda uygun bulgarda bile benzin 2.40 tl ben sizin iyiliğinize söyledim isterlerse uzay mekiğine bile taksınlar...motora kuru yakıt püstürtüp ömrünü kısaltıyorsun + kapalı garaj yasak+ feribot yasak + aracı satarken zorlanıcan + motor bakım masrafın daha fazla olucak benzine göre aynı zamanda şunuda söylim bende 1 ay öncesine kadar savunuyordum ama gercekleri geçte olsa gördüm... avrupada şöyle böyle diyenlerin hepsi pazarlama yaptığı için marka satsın diye öyle söylüyor..aracı aldığın yere sor bakalım onlar ne diyecek..avrupalı kolay kolay lpg ye yanaşmaz sadece tr de öyle söylenir...
    Nerelere gittiniz mesela?

Nerede yurtdışında benzin ucuz, son dönemde avrupada birçok ülkede benzine ne şkilde zam geldi birhabersiniz anlaşılan yada Almanya Hollanda ve daha birçok ab ülkesinin lpg takan araçlardan daha düşük emisyon sebebiyle daha az vergi aldığını hatta sıfır arabalarda teşvik verdiğini gözardı ediyorsunuz sanırım? Burda şimdi marka marka ülke ülke açıklayacak değilim ancak 50 kere yurtdışına çıktıysanız baya bir gezmişsinizdir bunlarıda biliyorsunuzdur haa bulgardan bahsetmişsiniz arada akrabalara vs. gidiyorsan haklısın dediklerinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayda 1000 lira versen benzine o zaman diyebilcekmiydin acaba lpg gereksiz diye
    ben dedim babamın araç dizel...cewp belli değil mi ? 3 senede 100 000 yaptı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğiniz spor araç vti değil mi

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye takılmasın vti egzotkimi supersport bi aracmı degil takılması gayet normal yuksek km yapılıyorsa

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasada bir sürü subaruda LPG var
    hemen hemen ger gun goruyorum lpg kuyrugunda beklerken
    sonuçta spor araba
    her araçada lpg takılabılır
    ama dedıgım gıbı bu arala site olarak vti takınsıtısı var üyelerde bu neden kaynaklanıyor anlamadım hala

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerelere gittiniz mesela?

Nerede yurtdışında benzin ucuz, son dönemde avrupada birçok ülkede benzine ne şkilde zam geldi birhabersiniz anlaşılan yada Almanya Hollanda ve daha birçok ab ülkesinin lpg takan araçlardan daha düşük emisyon sebebiyle daha az vergi aldığını hatta sıfır arabalarda teşvik verdiğini gözardı ediyorsunuz sanırım? Burda şimdi marka marka ülke ülke açıklayacak değilim ancak 50 kere yurtdışına çıktıysanız baya bir gezmişsinizdir bunlarıda biliyorsunuzdur haa bulgardan bahsetmişsiniz arada akrabalara vs. gidiyorsan haklısın dediklerinde.
    gazeteden alıntı haberlerle lütfen yorum yapmayalım... şöyle bir örnek vericem hondanın daha dizel aracı yok suv u hariç ...siz lpg diyosunuz...honda salak zaten benzinli yapalım binsinler demiş japon müh.ler ayrıca avrupada lpg li araç tr den cok daha az arac sayısına oranla ama tabi gazeteler öyle demez reklam olacak ya markanın reklamı dacia hariç hangi marka tr de lpg li fabrika cıkısı araç satılyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takılır diyen arkadaşlar ı cok merk ediyorum acaba kac tane 2. el lpg li spor araba almışlar.hiç aldınız mı acaba spor lpg li 2.el araba ? uzaktan davulun sesi hoş gelir. 2.el lpg li aracın yanına yaklaşmazlar sonra takılır diye yorum yaparlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gazeteden alıntı haberlerle yorum yaptıgımı kim söyledi sana?

Ama sen gazete haberlerini kaçırmışsın sanırım. Hondanın dizel aracı var iyice bir bak, zaten düşük hacimli 1.6 dizelde geliyor yakında.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin araç benzinli motora benzin gidiyo accent gaz yani onun motoruna kuru yakıt püstürtülüyo..farkı yok diyen insan iyi sallıyo uzak dur derim...e tabi kimse yoğurdum ekşi demez

evet aracım benzinli 150tl ye ortalama 380km yol yapıyorum ama lpg düşünmedim hiç rahatsız etmiyor

ayrıca bu zararlı kuru sıvı puskurme olayının tam olarak teknik bir açıklaması varmı bunun

yani sallıyo dediğin kişinin laflarını çurutebilicek düzgün bi açıklama makale varsa okumak istiyorum

çok yakın arkadaşım 2 tane ml320 sinde volvo c70 coupe sindeki turbo bi araç

yıllarca lpg kullandı ne performans eksikliği gordu nede rutin bakım dışında başına bir iş açtı kmler ise 150bin ve yukarısı araçlar oylede satıldı gitti

lpg nin fiyat düşürmesi diye birşeyde yok arıca lpg nin kotu olduğunu savunursanız tabikide 2. el araç alırken lpg li araca az fiyat biçersiniz

arkadaşım 280bin km de motorun anahtar bile değmemiş 97 model E200 unu sattığında

istanbul dışından gelen kişiler araçta lpg olmadığını gorunce suratları düşmüştü olsaydı daha iyi olurdu gibisinden

yani aslında tamamen kişisel yargılar ...

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inandık beyler inandık yorumları biraz daha keskinleştirin düşcek o fiyatlar hadi
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet aracım benzinli 150tl ye ortalama 380km yol yapıyorum ama lpg düşünmedim hiç rahatsız etmiyor

ayrıca bu zararlı kuru sıvı puskurme olayının tam olarak teknik bir açıklaması varmı bunun

yani sallıyo dediğin kişinin laflarını çurutebilicek düzgün bi açıklama makale varsa okumak istiyorum

çok yakın arkadaşım 2 tane ml320 sinde volvo c70 coupe sindeki turbo bi araç

yıllarca lpg kullandı ne performans eksikliği gordu nede rutin bakım dışında başına bir iş açtı kmler ise 150bin ve yukarısı araçlar oylede satıldı gitti

lpg nin fiyat düşürmesi diye birşeyde yok arıca lpg nin kotu olduğunu savunursanız tabikide 2. el araç alırken lpg li araca az fiyat biçersiniz

arkadaşım 280bin km de motorun anahtar bile değmemiş 97 model E200 unu sattığında

istanbul dışından gelen kişiler araçta lpg olmadığını gorunce suratları düşmüştü olsaydı daha iyi olurdu gibisinden

yani aslında tamamen kişisel yargılar ...
    lpg kuru yakıt püskürtmüyorsa prins firması valve care i motora neden aşınmayı azaltsın diye takıyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inandık beyler inandık yorumları biraz daha keskinleştirin düşcek o fiyatlar hadi
    ulan bir gören olsa diyecek kesin bu herif benzin fiyatlarını ayarlarlıyo bu benzin fiyatlarına zam yapıyor diyecek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)