Develer tellal iken pireler berber iken diye başlayasım geliyor.....![]()
Develer tellal iken pireler berber iken diye başlayasım geliyor.....![]()
www.honda-tech.com
tek bi kısıma takıldım vti hangi yönlerden sınıfının en iyi aracı? mesela yol tutuşu mu çok iyi, frenajı mi çok iyi, yoksa donanımı mı malzeme kalitesi mi yalıtımı mı neyi sınıfının en iyisi? hani heryönden en kalitelisi oymuş ya merak ettim açıkcası bunu dalga geçmek için değil ciddi manada soruyorum
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
yanlış bilmiyorsam turbolu 1.6ies vardı
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ne takılmayacak takılır çok da güzel olur. kimse de yadırgamaz ferrari değil porsche değil.
Custom Electronic Projects
vallla ilk başda şunu düşünmek lazım
takarım vtı de arabamı ne arabalara tup takıldı dıyen arkadslar bugun vtı almaya kalksanız lpg li vti alırmısınız ???![]()
hazır lpgli varsa ben son fiyat pm aliim![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Benzin bence bi takıntı kişiye göre değişir 2004 model Mustang e tüp takanı biliyorum ve benzinli halinden daha iyi gittiğini söylüyor![]()
lpg li ne vti alırım ne 3.20 alırım.
lpg takmış adam , o arabanın motoruna nasıl ne kadar iyi baktı , bakabildi.Masraflardan kaçınmadan ilgilenerek yapılması gerekenleri yaptımı ?
ama benim aracım lpg siz mi , lpg li . lpg düşünüyorsam bile alıp kendim taktırırım en iyisinden en iyi yerde. hazır lpg li bir araç asla almam , bana riskli geliyor.
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
kardeşim sizde söylediğinizle çelişiyorsuz...sen o aracı 2.elde satarken adam demez mi o zman ben ne bilicem bunun motoruna nasıl bakıldığına diye?hor mu kullandın bakımlarını zamanında mı yaptın vs bircok durum war..yani herkezin istediği tek sey benzinin yarı fiyatına inmesi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)