tarsusta kaplan petrol kendin pişir kendin ye mantığıyla kendim yıkıyorum tazzikli su var misgibi süpürge de var kendim hallediyorum içim raat ediyor![]()
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
sanırım benim gibi titiz olan arkadaşlar kendileri yıkıyorlar araçlarını, viranşehir oto yıkama da gayet güzel temiz iş yapıyor, zeki kardeşim sağolsun çocuklara plakamızı verir herhalde![]()
![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
aslında hep beraber kalabalık bir fotoday yapsak hiç fena olmaz, zeki dün akşamki foto mekan önerini hayata geçirelim diyorum
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Abi kipanın altında yıkama yok samet abi foto önerisi için söyledi herhalde..
Bu ara düzgün eleman yok. Yıkama elemanı çalıştırmak mersinde gerçekten zor..
Artık geldiğinde ben özellikle uyarırım. Düzgün bi eleman geldiğindede zaten titiz olanların araçlarını sadece o yıkıyacak..
Bu arada benim mekana öle kalabalık girme imkanı yok sadece 1 araba girebilir oda önce ben orda bi foto çekimi yapim sonra söz sölicem![]()
arkadaşlar kesinlikle mezitli DOĞANER yıkama derim E-5 üzerinde 16-17 senedir yıkatırım hiç hatalarını görmedim
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
alakasız olucak fakat. cayı almış sigara ile denize karşı keyif yaparken üniverstenin ordaki ışıklarda homurtulu bir ses duydum. sonra ışınlandı ve beyaz sls amg oldugu ortaya cıktı5 dakka önce mezitli tarafına uçtu
![]()
w209 best!
[QUOTE=enginetune;2861571]bende bugün fark ettim üzüme gelmeden opette açılmış yıkama bölümü tazzikli yıkama tabancası falan da var[/QUOTE
Evet opet olacaktı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)