Peki yukarda soru sordum ama kimse cevap vermemiş.
Biz kafamiza göre istediğimizi alip kullaniyorum ama dükkan oldugu için istediğimiz ürünleri kullanabiliyormuyuz bide eleman yetiştirmek için yardimci olabilecek kuruluşlar varmi ?
Peki yukarda soru sordum ama kimse cevap vermemiş.
Biz kafamiza göre istediğimizi alip kullaniyorum ama dükkan oldugu için istediğimiz ürünleri kullanabiliyormuyuz bide eleman yetiştirmek için yardimci olabilecek kuruluşlar varmi ?
kullanırsın günay kimse neden benim ürünü kullandın diyemez. sadece sağa sola afiş asarsan meg v.s. marka olarak şikayet halinde sana gelirler.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ya yinede araştır ama kimse bişi diyemez sen ben megim bana gelin demedikden sonra![]()
bayilik işi biraz zor, bi ara biraz araştırmıştım meguiarsı falan,trabzonda olmadığı için özellikle. alırken sağladığınız şartlarla bitmiyo olması lazım. belli bi bütçeyi sağlamalısınız sürekli.
bazı yerler var, isim olarak almıyorlar ama ürünlerini kullanarak, tabelasına yazdıramasada kullandıkları ürünleri belirten reklam gibi şeyler asıyorlar, ürünleri sergiliyolar vs, insanlarda meguiars diye telafuz ediyo açıkçası..
ben mesela bu tarz bi yer biliyorum, şikayet etmeyi düşünmüştüm açıkçasıresmen meguiars bayisi gibi davranıyorlardı çünkü. bi şirket isimlerine alamamışlar işte. ama sorsan meguiars burası derler o derece inanmışlar.
dediği gibi reklam vs yapmazsan kimse bişey diyemez. ürünlerini satın almak yasak değil sonuçta.
o şekilde yapan bi yerde biliyorum. onlar reklam vs yapmıyordu maguiars burası diyede geçinmiyolardı ama onun ürünlerini kullanıyolardı. çok tersime olmasına rağmen ben sürekli gidiyordum. bence müşterilere esas niyet hissettirildiği sürece çok mantıklı ve sorunsuz olacaktır. hayırlısı olsun
kardeşim sen adamların tabelayı asıp biz meg. demezsen yani distiribitör gibi haraket etmessen kimse sana niye benim malimı kullanıyosun demez,diyemez. gelen yeni müşterilere her seferinde küçük bi tanıtım yaparsın meg. ürünleri kullandığına dair ... eğer sen memnun gönderirsen aynı şekilde memnun geri gelir. busefer tekte gelmez eşi dostuyla gelir. kusursuz işcilik ve güzel bi misafirperverlikle olmucak şey yok. bide genelde bizim insanımız sıcak kanlı bi ortam arar böyle kanka gibi olursan (tabi bu çok içli dışlı olmak demek değil.öyle olursan zarar edersin,biraz mesafe olucak) işinden çok ortamı sevdirirsen tutunursun. memnuniyet en önemlisi
izmitte arabayı yıkattığım yerde aynen bu şekilde yapmıştı meg ürünleri kullanıyordu ancak bayisi değildi dükkanda bir kaç reklamı vardı ve meg bayisi gibi davranıyordu bi süre yanlarında da çalıştım lise zamanında gerçi o zaman meg vs kullanılmıyordu şimdi de tamamen halı yıkamaya geçtiler ay sonu gideceğim izmite aciliyeti yoksa sorar detaylı bilgi alırım kardeşim
şahsi fikrim bayisi gibi davranmayıp sadece meguiar's ürünleri kullandığını belirtirsen sorun olmaz ama elemanları nasıl yetiştirirsin bence asıl sorun bu
günay bunu öğrenmekl için youtubede videolar var detail işine kafaya kıranların forumları var ürün ürün araştırmalısın.
birde açtığınız mekanda temiz ( bazı yerlerde var temiz olmuyor genelde )ve şu soğuk kış günleri için sıcak bir bekleme odası yapın içerisine de 1 lira atınca çay kahve zımbırtıları veren makineden de konursa hem ek gelir olur hemde soğuktan kaba etimiz donmaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)