gelenler diye bir belgesel vardı oda çok iyi zeitgeist tarzı
Printable View
gelenler diye bir belgesel vardı oda çok iyi zeitgeist tarzı
Otomobiller ve motorsporlarıyla ilgili en guzel belgesellerden biridir izlemeyenler varsa ki subarucuların cogu zaten izlemiştir.
http://www.youtube.com/watch?v=Lyrl-...ture=endscreen
Toplam 9 bölümden oluşan Colin Mcrae anısına cekilmiş belgesel...The Rally Legend!
ben de çok severim belgeselleri. yaklaşık 300 bölümlük tek tek kutulu çoğunluğu National olmak üzere süper belgesellerim var :D
en çok mısır belgeselleri ilgimi çekerdi ama artık ilginç konulu olanlar favorim life after people, cia deneyleri vs. vs. gibi =)
ben insan belgeseli seviyorum diycem yanlış anlaşılıcak :D
ama hakkaten beynimizin biz farketmeden neler yaptığıyla ilgili belgeseller çok hoşuma gidiyo..
örnek olarak insan beyni diye bi seri var güzel anlatmışlar..
İnsan Beyni (Arkadaş Edinme) BL01 - YouTube
enson bunu izledim;
War Photographer Trailer - YouTube
gorsel olarakta bunu tavsiye ederim:
http://www.youtube.com/watch?v=WR7yz...eature=related
Hernekadar belgesel olmasada el sallayan bu doğa güzelliği birçok insana ders vericek nitelikte.. biraz önce izledimde bayıldım , paylaşmak istedim
:icon_tup:
insan vücudu (kusursuz makina)
en son izlediğim belgeselde Ayrton Senna'nın belgeseliydi çok etkilendim kendi oynadığı için daha bir güzel oluyor daha önceleri okuduğumuz okuyarak öğrendiğimiz birçok şeyin gerçeğini görüyorsunuz mesela düşmanı olan Alain prost'ta belgeselde açıkça mevcut....
Bende yılanların belgeselini seyretmeyi seviyorum,arıların belgeseline göz gezdirdim onlarda adamı baya kitliyo hoşuma gitti takipteyim bu konuyu :D
Ayrton Senna nın youtube linki varmı?
Built For The Kill
6 sayfa olmuş nasıl söylenmemiş bu ya?bundan öte hayvan belgeseli tanımam.ama gel gör ki nette hiçbirşey bulamıyorum.full seri olarak link veren olursa çok sevinirim
müzikleri,seslendirmesi,teknik detayları ile fena bir belgesel.
birde discoveryde yayınlanan secret life of formula one belgeseli vardı
http://www.youtube.com/watch?v=oahaNKEGfvc
Arkadaşlar elinde hd belgesel torrent olan var mı, arıyorum arıyorum bulamıyorum, ne oldugu farketmez, konusuda farketmez, Arşivleyecegim.
p.m atabilirse yardımcı olabilecekler cok sevinecegim. planet earth falan vs
apocalypse'yi geçen gün izledim. Çok iyi gerçekten.
BBC Wonders Of Solar System ve Wonders of Universe serilerini indirdim. İzledikten sonra yorumlarımı yazıcam.
sinemadan üstündür bence belgesel.
-tarihten bir uyarı naziler... insanlığın dünyanın kaybettiği koskoca 6 vahşi yıl 1939-1945.
-planet earth... müthiş tabiat görüntüleri ve sonunda lambolardan porschelerden soğutan bi uyarı. kar leoparının muhteşem karizması da içinde.
-ultimate factories (ferrari, porsche, lamborghini, rolls royce, audi) bunlar da temizlikçi olarak bile çalışmaya razı olunacak üretim merkezleri.
bi de günümüz barçasının incelenmeye ve sonunda bi belgesele ihtiyacı var bence.
yüzyıl böyle futbol görmemiştir.
bu oyunun gizemi ve makine düzeni irdelenmeli.
bir takımın üç yılda dünya futboluna bu kadar katı bir ambargo koyması dehşet verici.
bizim jenerasyonun bu dönemi görmesi de apayrı bi şans. :)