|
|
#1 | |||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
![]() ARKADAŞLAR BUNU YAPARAK 3 ARKADAŞIM KREDİ KARTI AİDATLARINI GERİ ALDI BENDE BUGÜN YOLLADIM GELİŞMELERİ BURAYA YAZARIM YAPMANIZ GEREKEN WORLD DE BU YAZIYI KENDI BİLGİLERİNİZİ DOLDURARAK YAZIP BAĞLI OLDUĞUNUZ BANKANIN GENEL MD. LÜĞÜNE YOLLAMAKTIR KANUNA GÖRE DE BU UYĞULAMA YANLIŞTIR BİRKAÇ KİŞİYE YARDIMCI OLABİLİRSEM NE MUTLU BANA DOC. OLARAK YÜKLİYEMEDİM METNİ AYNEN BURAYA YAZIYORUM not:iadeli taahütlü olarak yollayın postanızı..4,75 tl tutuyor bugün yolladım ![]() “…..Bankası Genel Müdürlüğü’ne …/12/2011 Bankanızın […kredi kartı numarası…] numaralı ‘…’ kredi kartını […] yılından itibaren düzenli olarak kullanmaktayım. Bugüne dek, Bankanız tarafından ‘yıllık üyelik aidatı’ adı altında tarafımdan talep edilen tüm aidatları da bankanıza ödedim. Ancak tüketici mahkemeleri ve Yargıtay kararları uyarınca, kredi kartlarından yıllık üyelik aidatı tahsil edilmesinin haksız şart niteliğinde olduğu ve geriye dönük olarak on yıl boyunca talep edilebileceği sabit olmuştur. Bu itibarla, 2001 Aralık – 2011 Aralık yılları arasında bankanıza ödemiş olduğum tüm yıllık üyelik aidatlarının (varsa ek kredi kartı da eklenmelidir) defaten tarafıma iade edilmesini aksi halde alacağımın faizi ile birlikte tahsili için her türlü mahkeme masrafları ve avukatlık ücretini de bankanızdan tahsil etmek üzere yasal yollara başvuracağımı bildiririm.” Son Düzenleyen cliver; 14-12-2011 08:53. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
yararlı paylaşım
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
Kaç yıldır o kartı kullandığımızı nereden bulabiliriz? Genel müdürlükte hangi birime göndermemiz gerekiyor?
edit: kartın solunda member since xx varmış
Son Düzenleyen Evrenoz; 14-12-2011 08:47. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Megane 3 Dci
|
Güzel paylaşım, teşekkürler.
Bunun gibi haybeye ne çok paramız gitmiştir kimbilir. Ben Worl kartımı yıllar önce kapattırdım, kart numaramı da unuttum doğal olarak, sadece isimle başvurabilir miyim sizce? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() |
kesinlikle öyle canlı şahit oldum iptal etmeyiz diye yırtınan bankanın ettiğine bende bu sabah gönderdim mektubu son 10 yılın aidat ücretlerinin hepsini iade etmek zorundalar yasaya göre çünkü imzalanan sözleşme yazılı olarak var sadece müşteriyle yüz yüze anlatmadıkları için tek tek böyle bunun gibi eksiklerden haksız duruma düşüyorlar az değil 50 tl kestiler benden ve nakit kartımdan da 72 tl yıllık kesiyorlar
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: M.B
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: coper's
|
seni böyle ciddi konu açarken görmek haa
allahım dünyanın sonu mu geliyor ne teşekkürler bilgi için mutlaka yararı olacaktır çoğu arkadaşa
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
![]() |
bende başvuranlardan sonuç bekleyip öyle hareket edeyim dedim haybeye heveslendirmeyelim insanları diye not:telefonla yada posta yoluyla geri dönüyorlar arkadaşlar bu tatil bana yaradı panpa
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: is
|
yılın enlerindesin cliver bu sene çok popülersin
![]() yollayan arkadaşlar sonuçlarınıda yazarsa çok iyi olur |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
2 dönemdir arayıp iptal ettiriyordum ama öncekilerini de kurtarabileceksek bu şekilde iyimiş valla
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: is
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
Bonus'da Member since yazıyor 2002 ama Axess'de yazmıyor
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ....
|
hangi karta uğraştıysam yapmıyorlardı.iş içabı kartlara bagımlılıktan ötürü iptalde ettiremiyordum.
sabah akbank hesap extresi geldi.hesap kesin tarihini değiştirmek istediğim için aradım söyledim tamam dedi. sonra laf olsun diye yaa 60 tl aidat yazmışsınız bunun için otomatik ödeme verebilriim ama iptal edebiliyormsunuz diye sordum. aidat ücreti yani 60 tl bir dahaki dönemde tarafınıza iade edilecektir dedi aptallaştım tabi bende![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Yararlı bilgi...
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
İade etmezlerse çok pis çirkinleşirim cliver
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: peugeot 207 hdi
|
madem yasal değil, direkt bu uygulamanın ortadan kalkmasına yönelik bişey yapılmalı öyleyse. ben bi şekilde kıvırırlar diye düşünüyorum bakalım alabilcek misin
öyle bi arkdaş almış, arkadaşın kuzeni almış gibi sözler olunca genelde dedikodudan ibaret çıkıyo çünkü
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() biran olurda ellerim üşürse ve sende o an yoksan.. eğer mevsim baharsa, yalnızlık kolay mı? bir gün zayıf düşüpte, unutursam affet. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
Eğer eski aidatlarıda ödüyorlarsa çok iyi olur...
![]() Bilgi için teşekkürler... __________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |