User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Led 3D Tv Karşılaştırma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hz olayına bi açıklık getireyim... kimi ürünlerde 400hz 600hz ibaresi görürsünüz. genelde 100 hz tir. fakat günümüzde 200 hz ten daha yüksek frekansta görüntü yoktur. yani hz yazısına kanmayın. en kral 3d görüntü bile max.120 hz tir o da 60hz lik iki görüntüden oluştugu için...
    Gökhan ÇAPRAZ

34 BYC 099 civic sport plus

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş lg almış. geçende sinema keyfi yaptık çok güzeldi, samsungun belirtilen modelini görmedim...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gitgide donanım habere benziyoruz maşşalah herkez kompedan olmuş
    aktif gözlüklere bile eski teknoloji dendiya hakkaten şaşırıyorum artık, neyse şimdi donanımhaberde yaptığım gibi 300 satırlı açıklamalar yazıp karşımdakinin ses bile çıkaramaması sonucu ,bunamıydı bu uğraşım karşımda duramıyormusun moduna çekmiyim tekrar, konuyu açan arkadaşa yardım cı oliyim.

-yeri geldiğinde pasif gözlükte aktif gözlükte insanda göz ağrısı ,göz ıslanması yada baş dönmesi yapabilir bu insanın doğasıyla alakalıdır, ve bu yaklaşım ihtimali %1-2 gibidir.
    -samsung alacaksan d6000 serilerini yada d8000 leri öneririm (panel teknolojileri d5000 den farklı), d6000 de lcd olanda mevcut lakin deymeye led ile kapışan bir panel ve işlemciye sahip.
    -eğer amaç sadece 3d ise aktif gözlük öneririm, şuda unutulmasınki pasif gözlükle izleyebileceğiniz açı ve ışık size fark yaratır olumsuz olarak , aktif gözlük neredeyse tv nin imkan verdiği tüm açılarda ve kendi denediğim kadarıylada tüm ışık varyasyonlarında kayıpsız görüntü verir.

sametozt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gitgide donanım habere benziyoruz maşşalah herkez kompedan olmuş
    aktif gözlüklere bile eski teknoloji dendiya hakkaten şaşırıyorum artık, neyse şimdi donanımhaberde yaptığım gibi 300 satırlı açıklamalar yazıp karşımdakinin ses bile çıkaramaması sonucu ,bunamıydı bu uğraşım karşımda duramıyormusun moduna çekmiyim tekrar, konuyu açan arkadaşa yardım cı oliyim.

-yeri geldiğinde pasif gözlükte aktif gözlükte insanda göz ağrısı ,göz ıslanması yada baş dönmesi yapabilir bu insanın doğasıyla alakalıdır, ve bu yaklaşım ihtimali %1-2 gibidir.
    -samsung alacaksan d6000 serilerini yada d8000 leri öneririm (panel teknolojileri d5000 den farklı), d6000 de lcd olanda mevcut lakin deymeye led ile kapışan bir panel ve işlemciye sahip.
    -eğer amaç sadece 3d ise aktif gözlük öneririm, şuda unutulmasınki pasif gözlükle izleyebileceğiniz açı ve ışık size fark yaratır olumsuz olarak , aktif gözlük neredeyse tv nin imkan verdiği tüm açılarda ve kendi denediğim kadarıylada tüm ışık varyasyonlarında kayıpsız görüntü verir.

Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla samsung bir tık önde duruyor bu konuda eğer ki siz ikisinin arasında kalıyor olsaydınız hangisini seçerdiniz ?

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şahsen (tabi bunda yapılmış kampanyanında büyük payı var)
    sony nx serisi aldım, 46" 3d led , aktif gözlüklü, zira nx serisinde + olarak tv üzerinde ufak bir cihaz takılır ve bu aktif gözlüklerle senkronize şeklinde çalışarak 3d yi süreklilikle hassasiyette tutmaya yönelik bir sistemdir. sony lerin çoğunda mevcuttur.
    ama sony denk gelmeseydi mesela d8000 serisine yönelecektim samsung'un.
    yukarda yazmışsınız plazmaları hiç düşünmedim şeklinde, plazmalar artık yeni nesil , eski plazmalar gibi aşırı güç kullanımları ve buna dayalı aşırı ısınmaları pek mevcut değil, tabiki sonuçta bir led kadar az akım çekemez sonuçta ışınlama teknolojisinin kökeni anlık aşırı güce dayanıyor, ama tabi plazmanında cezbedici tarafları mevcut, örneğin siz bir led yada lcd alırken acaba gereçek 200 hz mi yksa crm ile mi 200 hz elde etmiş diye düşünmek zorunda kalmazsınız, zira plazmanın tarama oranı yok denecek kadar süralidir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladım yardımınız için çok sağolun en iyisi mağazalara yönelip orada test edip almak sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha dun gece yeni ces fuarindaki gozluksuz 3d televizyonlarin tanitimlarini izledim, ustelik devasa boyutlarda. ailecek herkes cok genis bir acidan 3d izleyebiliyor. ayni sekilde daha kucuk laptop monitorlerine de gelicek. su anki 3d tv lerin cikisi ve fiyatlarin dususu arasindaki zamana bakarsak sabredip bir kac sene daha para biriktirmekte fayda var diye dusunuyorum.

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teknosa da çalışıyorum. Hergün saatlerce televizyonları inceleme şansım oluyor. Buna dayanarak ben lg almanı öneririm..
    .

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3d de projeksiyon olayı nasıl peki tvden verim ve kalite açısından çok düşükmü yada bariz farklar varmı?
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3d de projeksiyon olayı nasıl peki tvden verim ve kalite açısından çok düşükmü yada bariz farklar varmı?
    şu projeksiyon olayına birturlu ısınamadım aslında güncel cihazları kullananlar varsa yorumları merak ediyorum bende

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teknosa da çalışıyorum. Hergün saatlerce televizyonları inceleme şansım oluyor. Buna dayanarak ben lg almanı öneririm..
    Bana aslında karşılaştırmam için çok yardımcı olabilirsiniz muhakkak iki modelden de vardır lg yi öneririm demişsiniz zaten ne gibi artıları var samsunga göre ? Önerdiğiniz lg benim dediğim 42lw5500 mü ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim var iki modelde. Yarın senin içln ikisini karşılaştırayım yazarım sana. Ama düşüncemin değişeceğini sanmıyorum lg al sen
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok memnun olurum vallahi birde şunu merak ediyorum teknosa vb yerlere gittiğimizde televizyonlardaki ayarlar düzgün mü oluyor yoksa sapıtık bir şekilde mi oluyor ? kimisinin arasında bariz farklar var panelden olabilme ihtimali ne kadardır ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayar tamamen. Senin gibi soran olduğu zaman yapıyorum ayarı hıı oluyorlar stokta hangı model varsa ona oynama politikası
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mantıklıymış aslında haha bende müsait olursam gitmeyi düşünüyorum ayar isticem anlaşılan inşallah işini iyi bilen ayarlardan anlayan bir yetkili çıkar karşıma

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aktif gözlük hem karanlık yapıyor görüntüyü hem baş ağrıtıyor. Pasif gözlük ile al.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer 3d led tv alınacaksan kesinlikle LG. bir çok yenilikler var ve görüntü kalitesi olarak hafif şarjsız gözlkleri olarak bir numara o şu anda. eğer daha ayrıntılı bilgi edinmek istersen pm atabilirim...
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum bugün kıyaslayabildim.. samsungun çerçeve biraz daha ince buda hoş görüntü sağlıyor. lg gerçek 600hz değil ama bu demek değil ki samsungdan düşük. 3d de derinlik daha net lg de. lg çok az daha büyük. lg alırsan 7adet gözlük alıcaksın yanında samsung da babayı veriyoruz şahsen biz
    .

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem sinemada hemde TVde 3d olayi bende bas donmesi ve bulanti yapiyor;
    anatomik olarak uygun degilim sanirim?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)