BEATS BY DR. DRE
Sennheiser
Shure'a da bakabilirsin..
KA Style
Bose QuietComfort 3 acoustic noise cancelling kullanıyorum çok memnunum , fakat biraz kullandıktan sonra derisi dökülmeye başlıyor.
o dr dre leri üreten zaten monster firması.
monster ın kendi sitesinde de onun içinden geçecek bir sürü ürünü var. iyi kablo üreticilerinden birisi kendisi.
Biara panasonic ler vardi brainshaker. Ensesinde vibrasyonlu bi zimbirtisi vardi. Bildiğin subwoofer etkisi yaratyodu. Dr dre lerde yakin bas etkisi var ama sennheiser cidden iyidir.
moonsterin kablosu çok iyi gibi geldi bana kırılması çok çok zor dolanmıyorda ayrıca![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Beats by dre nin En büyük özelliği içinde anfisi olmasıdır o yüzden ses diğerlerine göre daha yüksek ve kaliteli gelir . bende studio versiyonu var baya iyi. Diğer kulaklıklarda bu anfi özelliği yok diye biliyorum o yüzden tartışmasız BEATS.
Model olarak bilemicem bn senheiseride thyde ogrendim pilot kulakligi olarak tanidim snra ogrendimki en kaliteli ureticilerden biri sadece kulaklik uzerine iyuzden tavsiye ettim direk..zaten ozellik olarak siz bakarsiniz modeli secersiniz iste nebiliyim 20hz-20khz var 18hz-21khz var nekadar genis okadar iyi
Bende beats by dre pro serisi var beyaz. Yurt dişinda 300 dolar civarında bence mükemmel bi kulaklık. Özellikle bassları dinlemeniz lazım. Tek sorun uzun süre takınca kulakta acıma yapıyor.
http://www.ebay.com/itm/Monster-Beat...#ht_639wt_1139
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)