Hort diyen arkadaşlar site yöneticileri yeniden konu açıp kirlilik olmasın diye kendileri bu linkleri verdiler burdan devam edin diye bilginiz olsun kimsenin hortlattığı yok
Hort diyen arkadaşlar site yöneticileri yeniden konu açıp kirlilik olmasın diye kendileri bu linkleri verdiler burdan devam edin diye bilginiz olsun kimsenin hortlattığı yok
Hazır konu hortlamış bende yazayım.3-5 ay önce yarım kaput koruma yaptırmıştım neyse geçenlerde çıkardım koruyucu folyoyu.Sağolsun arkadaş boydan boya cizmiş arabayı.Ama allahı var şimdi hakkını yemicem dümdüz gitmiş gram oynama yok helal olsunSırf kavga etmemek için gitmiyorum oraya.
elif tuning zaten fiyatları ucuz flan değilki yani şikayetçiside çok kendilerini değiştirmedikleri sürece nasıl iş yapıyolarsa bu şikayet oldugu halde
Esnaflık çok farklıdır satılan tekel ürün değildir anlaştıysanız eğer sizin anlaştığınız fiyata almanız gerekir SÖZ ağızdan bir kere çıkar aynı gün içinde farklı bir fiyat verilmesi çok yanlış bu firmanın ayıbı ...
Adamlar zamanında internet alışverişleri bu kadar yaygın değilken kaymağını yedi bu işin büyük ihtimalle onun rahatlığı var elif tuning çünkü kör e sorsan gösterir durumdalar.Ben yıllar önce arkadaşıma için filtre almaya gitmiştim o zaman anladım esnaf olmadıklarını o gün bu gün hiç işim olmadı olmazda çünkü öyle esnaflık olmaz.
Mert aynısını alp e de yaptılar o bide parasını verdi 160 tl kolçak için mal geldi almaya gitti 40 tl daha istediler 20 tl falan verdide kavga dövüş aldı kolçağı
Konuyu baştan sona okudum arkadaşlar.Alışveriş yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyelim.Benim babam da esnaflık yapıyor.Yumurta fiyatlarını biliyorsunuzdur.Pazartesi günü başmakçı belirler.Herkes o fiyattan alır yumurtayı.Kârını zararını hesaplar ona göre fiyat yazar.Biz de yumurtayı pazar günü aldık.1 kamyon yumurta.Pazartesi olduğunda fiyat düşerse 1 kamyon yumurta nasıl zarar eder siz düşünün.Ama yapacak bir şey yok.Bazen de tam tersi olabiliyor.Burada önemli olan anlaşma yapıldıysa yapılmıştır.Böyle çook zarar ettik zamanında.Ama Allah'a şükür şimdi kimse dürüstlüğümüze laf edemez.![]()
Eliftuningden hiç alışverişim olmadı ama ara sıra girer bakardım ne var ne yok diye. Bu yazılanlardan sonra bi daha girip bakmam bile...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)