bu adamda hangi enjektör var? 650whp diyor.
yazılım custom yapılsa ecufast'te yada baska bir yerde daha saglıklı olmaz mı?
mesela bu scirocco r da maf ı iptal etmisler:
bu adamda hangi enjektör var? 650whp diyor.
yazılım custom yapılsa ecufast'te yada baska bir yerde daha saglıklı olmaz mı?
mesela bu scirocco r da maf ı iptal etmisler:
nette yarım saatlık bı arastırma ısı cozer bence. revonun 580 590luk stage 4 u vardı ona bakmak lazım..
egzantrk ve emme man. bu turbodan tam verımı almak ıcın sart dıorum bende..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
nerden bulacam peki bu emme manifoltunu ve egsentrıgı...bendeki piston kol orjınal ebatta sıkıştırma sı orjınal kalabılırmı
tt rs enjektörleri oluyormu diye sormuştum bilen yokmu ? bende merak ettım
kırmızı cupra dynosuna videoyu ekleyen rs4 enjektörleri yazmış birisi sormuş ,
Turbo precision 6262, injectores RS4, HPFP, LPFP, combustible VP C16, Schrick intake cam, la lista es larga pero te puedes dar una idea con esto...
Sporttune 7 months ago
benim aracımda rs4 enjektorlerı var zaten tts enjektorlerı benım orjınal enjektorlerıyle aynı sanırım cunku motor aynı sadece yazılım farkı var o araçla golf r ın
tt rs 5silindir sizin motorla aynı degilki
bi arkadaş cok güzel bir acıklama yapmış. 3071 2.2 barda yürürken 3076 1.7 barda kesme yapıyorsa o turbo ondan cok daha güçlüdür demiş. bence başka şekillerde halletmeye bak sen işi melih
bu arada videosu koyulan araçlar var da 650 whp degil 650 hpdir onlar. 650 whp için 750 hplerde olması lazım 4 ceker bir aracın.
Bmk typer'ın verdigi linkde emmeye 4 tane meth enjektörü koymuslar en azından basınc acınca bunları tetiklicek bir devre yapılsa dip gaz,shift light vsvs.. bu sekılde de yürüyebilir.
1.7 bardayken enjektorlerle gider üzeri basınclar icin devreyi aktif edersiniz.Meth basmıs olur (karsıladıgı basınc kadarda acabilirsiniz,sadece bi düsünce)
USP Motorsport kendı yaptıgı cıft pompa olcak depo ıcı zaten yurtdısında cogu kısı bu markayı kullanıyo,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)