geçen ay a kadar 2 senedir 4GB turkcell vınn kullanıyordum. Bağlantı muazzam değil. Yakınlarda çok 3G kullanıcısı varsa şebeke bulmakta zorluk çekiyorsun. Kimi zaman burdada çekmiyorsa nie bu kadar para ödüyorum dedirtip çıldırttığı oluyor insanı... kota kesinlikle diğer adsl paketlerine göre çok çok çabuk doluyor. sadece facebook, gazete ve bu forumda video fotograf bakarım. onun dışında müzik film program download um kesinlikle yoktur. 2-3 ayda bir 40 tl lik fatura 80-90 gelir. Fakat bunları çok sorun etmiyordum. taki geçen aya kadar.
Geçen ay eve sabit bir internet turktelekom adsl bağlatmaya karar verdim. tabi bu arada turkcell vınn ı sadece bir hafta kullandıktan sonra bir kenarar koydum öylece kaldı. hesap kesimine 5 gün kala cep telefonuma mesaj geldi. " kotanızın dolmasına 800Mb kalmıştır" die şok oldum. yarım saat geçmedi bi mesaj daha " kotanız dolmuştur" die. çok sallamadım nasıl olsa kullanmadım bi yanlışlık vardır dedim. faturam geldi 135tl. açtım telefon müşteri hizmetlerine anlattım durumu. "Beyfendi internet sitelernie girmişsiniz ben burdan görüyorum" şeklinde mantıksız bir cevap aldım. baktım böle olmayacak şubeye gittim yüzyüze konuşayım diye. ordakilerde saçma sapan cevaplar verince cayma bedeli fatura ne varsa ödedim. çıktım. bi dahada bu konularda turkcell le işim olmaz. umarım ellerine düşmem.