User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Vınn Kullananlar ?

hLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefondan bağlanıp girmek işkence oluyor.maillere falan bakılır foruma girilir ama video izleme buyuk resimleri açma falan sıkıntı adamı bezdiriyor

LAST_ZZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok kullanıcam dıyorsan 8 gb kotalı olanı al...ben 4 gb olanı kullandım 15 bılemedın 20 gun zor dayanıyordu...ole download fılanda yapmıyordum...8 gb kotalı olanı al bence yoksa her ay kota asamında 110-170 arası ek para odersın

pENdor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen ay a kadar 2 senedir 4GB turkcell vınn kullanıyordum. Bağlantı muazzam değil. Yakınlarda çok 3G kullanıcısı varsa şebeke bulmakta zorluk çekiyorsun. Kimi zaman burdada çekmiyorsa nie bu kadar para ödüyorum dedirtip çıldırttığı oluyor insanı... kota kesinlikle diğer adsl paketlerine göre çok çok çabuk doluyor. sadece facebook, gazete ve bu forumda video fotograf bakarım. onun dışında müzik film program download um kesinlikle yoktur. 2-3 ayda bir 40 tl lik fatura 80-90 gelir. Fakat bunları çok sorun etmiyordum. taki geçen aya kadar.
    Geçen ay eve sabit bir internet turktelekom adsl bağlatmaya karar verdim. tabi bu arada turkcell vınn ı sadece bir hafta kullandıktan sonra bir kenarar koydum öylece kaldı. hesap kesimine 5 gün kala cep telefonuma mesaj geldi. " kotanızın dolmasına 800Mb kalmıştır" die şok oldum. yarım saat geçmedi bi mesaj daha " kotanız dolmuştur" die. çok sallamadım nasıl olsa kullanmadım bi yanlışlık vardır dedim. faturam geldi 135tl. açtım telefon müşteri hizmetlerine anlattım durumu. "Beyfendi internet sitelernie girmişsiniz ben burdan görüyorum" şeklinde mantıksız bir cevap aldım. baktım böle olmayacak şubeye gittim yüzyüze konuşayım diye. ordakilerde saçma sapan cevaplar verince cayma bedeli fatura ne varsa ödedim. çıktım. bi dahada bu konularda turkcell le işim olmaz. umarım ellerine düşmem.

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 3 ay kullandım 4gb tahhahütlü 39 liraydı ,80liradan aşşağı hiç fatura ödemedim ve kotayı aşınca inanılmaz yavaşlıyo foto bile açmak 5dk sürüyo hiç tavsiye etmem .
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Yorumlarınızı şuanda okuyamadım, acelem var..

bugün şunu öğrendim, şunun cevabınıda verebilirmisinz acaba

Turkcell VIIN 10 GB kotalı ay taahhütlü açılış modem filan ücreti 147 Tl imiş, sonrası kontörlüymüş, kendimiz ne kadar yükletirsek işte..

Faturasız hatta vınn almak çok daha pahalıya mal oluyor yani anladğım kadaryla.

Faturalı hat 24 AY limitsiz 59 TL imiş.. bunu düşünüyorum şuanda, faturalı hattım yoktu ama bulup birini yapıcam artık vede araştırmalara devam ediyorum

önerilerinizi bkliyorum. teşekkürler
    Emre Kalkan

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Yorumlarınızı şuanda okuyamadım, acelem var..

bugün şunu öğrendim, şunun cevabınıda verebilirmisinz acaba

Turkcell VIIN 10 GB kotalı ay taahhütlü açılış modem filan ücreti 147 Tl imiş, sonrası kontörlüymüş, kendimiz ne kadar yükletirsek işte..

Faturasız hatta vınn almak çok daha pahalıya mal oluyor yani anladğım kadaryla.

Faturalı hat 24 AY limitsiz 59 TL imiş.. bunu düşünüyorum şuanda, faturalı hattım yoktu ama bulup birini yapıcam artık vede araştırmalara devam ediyorum

önerilerinizi bkliyorum. teşekkürler
    Abi demiştim sana limitsiz dediklerine bakma 16gb kotası var diye Faturalı hattınada gerek yok araba ruhsatının fotokopisi veya ikametgah belgeside iş görüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uluckaban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi demiştim sana limitsiz dediklerine bakma 16gb kotası var diye Faturalı hattınada gerek yok araba ruhsatının fotokopisi veya ikametgah belgeside iş görüyor
    Valla eğer dediğin gibi ikametgahla filan çözülüyorsa tamamdır
    Emre Kalkan

Toul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk 3 ay 29 TL daha sonra 1 yıl boyunca aylık 39 TL sabit fiyat garantisi(Kamu çalışanlarına sürekli 29TL)
    kullanıyorum ben ama keyfi keder almak niyetindeysen tavsiye etmiyorum.
    toplantıda şirket dışında mail ve önemli rapor durumlarında takıp kullanıyorum, idareten iş görüyor onun dışında kullanılacak güzel özellik yok ve agır işliyor gerçekten.
    Tolga Say.
    Project01 Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkcell kotasız yani 16 gb kotalı aldım, pişman oldum..

Daha aybaşı gelmeden bitiyor, hiç nerdeyse download yapılmıyor. sadece facebook ve arada ders anlatım videoları

Ayda 70- 80 tl ?
    Emre Kalkan

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elimde faturasiz hattiyle turkcellin 3g modemi var. Kutusu vs her seyi duruyor ilgilenirsen pm yollayabilirim.

alone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avea nın taraftar modemleri var onlardan kullan ben kullanıyorum bağlantısı falan çok güzel çok memnunum 8 gb limiti var artı takımının attığı her gol başına 100 mb verio mesela 8 gb ı kullanamadın diyelim kalanı diğer aya aktarıo fiyatıda 29 tl

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gün bimeksten bi tane netbook aldım samsungun ufak tefek olsun her yere benimle gelsin diye

neyse yanında bana bi 3g vınn modem hediye ettiler ve bir simkart
    bugün denemek için onunla internete bağlanayım dedim

faturasız paket ama içinde 4gb lık internet varmış aktif olmuş şu an oradan yazıyorum

ama ben böyle nalet bir internet deneyimi görmedim video izlemek mümkün değil tech i bile zar zor açıyor

yok mu bunun çaresi bişeyi düzlükte gaz yemiyor resmen
    chip mhip olmaz mı buna

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bugün aldım yurtta net yoktu. Vodafone'un. Vodem. 4 GB kotalı hesabını bilen 29 tl. 4 GB dolunca kapanıyor net otomatik olarak kota aşılmıyor.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda aynı şekilde ama benim bulunduğum bölge an itibarıyle tam merkezde değil yerleşim birimi olsada

açana kadar başlıkları uzun bir sigara rahat bitiyo
    abartı bi yana her yerde aynı şekilde değil mi bu meret
    arkadaşımda vardı çatır çatır bağlanıyodu

yarın gezdireyim bi çocuğu artık bakalım sürekli 4 çeker mi awd mi quattro mu neyse artık

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bulunduğum bölgede fiber internet yok, abone olup internet bağlatma şansım da yok, vınn denilen internetten alsam, internete bağlanma ping vs yaşar mıyım? mümkünse kotasız almak istiyorum, arada bir lol oynuyorum onda da ping sorunu yaşıyorum ortak kullanılan netten bağlanınca.. Tavsiyeleriniz var mı?
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler bulunduğum bölgede fiber internet yok, abone olup internet bağlatma şansım da yok, vınn denilen internetten alsam, internete bağlanma ping vs yaşar mıyım? mümkünse kotasız almak istiyorum, arada bir lol oynuyorum onda da ping sorunu yaşıyorum ortak kullanılan netten bağlanınca.. Tavsiyeleriniz var mı?
    bulunduğun bolgedeki şebekeye bağlı bolgesel hızda değişiklik oluyor çok fazla telefon uzerinden denemeden almanı tavsiye etmem

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bulunduğun bolgedeki şebekeye bağlı bolgesel hızda değişiklik oluyor çok fazla telefon uzerinden denemeden almanı tavsiye etmem
    işte bende daha çok çayyolu tarafında bu konu ile ilgili deneyim sahibi birileri vardır diye düşündüm, bir de turkcel avea vodafone harici bi şanşımız da yok galiba? normal internetim var ortak kullanımda, sürekli bir kullanım olmayacak, ping vs sorunu yaşadığımda vın'ı bağlıcam direk. bi arkadaşım kullanmış pek tavsiye etmem dedi, belki yüksek hızlı bir alternatif vardır diye düşündüm bende
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen ay vin-wifi aldım turkcellden 34,99'a...24 ay sozlesmeli 6 gb + ilk 6 ay 2 gb hediyesi var...
    always AT by AT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parası vs çok önemli değil, acaba oyunlarda ping sorunu yaşatıyor mu o çok önemli, bu konu hakkında bi bilgisi olan varsa çok sevinirim
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)