zincir en basiti ama zincir olursa %100 kilit oluyor yani iyi bir motor koyarsanız viraj dönerken biraz sıkıntı çekersiniz
zincir en basiti ama zincir olursa %100 kilit oluyor yani iyi bir motor koyarsanız viraj dönerken biraz sıkıntı çekersiniz
Garaget | Fiat 126 med Yamaha R1 MC-motor [Små grejar lite igen!] kafanız kacsın bırazbence vazgececeksınız bunu okuduktan sonra
![]()
minide masfsal kullanmışlar eminim çok iyi olmuştur ama okadar bütçe ve zaman ayırmak mantıksız küçük bütçeyle fazla zevk alma çabası ağır basıyo%100 kitli daha ucuza çıkarma için seçilebilir
vites kutusunu nasıl halletmişler yanlız onu anlmadım açıklayabilirmisinin.
hahahbunlarda manyak yanlız o motor kulakları kıytırık geldi bi koparsa varyaa
![]()
yav illaki düşünmüştürde hatta deneme yanılmayla yapmışlardır yada belki defalarca koparttılar deneye yanıla bu duruma geldiler onu bilemeyiz tabi ama üstündeki r1 motoru ani yüklenmede ne yapcağı belli olmaz.
edit: eser 53 sayfa gitmiş adamlar onu görmemişim bile yahu. ondan sonra zaten neler yapılmıştır neler ben ilk resimdeki resimler baz alarak konuştum
ben olsam honda b16 veya d serisi koyarım yüklemek daha kolay
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
motor olarak sıfır motor bulduk k4m herşeyi üzerinde mais çıkışlı faturalı 1.6 110 bg fazlasıyla yeter bence![]()
asıl sorun aktarma ve şanzıman . bu olay çözüldükten sonra çok zevkli olucak eminim
bitirme projesi için düşünüyorumhocalar daha değişik projeler arıyor geçen sene go kart yaptılar pek tutmadı düzgün bi projeyle sağlam bişey olurşturma planımız var ev arkadaşlarımla birde tarsus ta var üstü açık bis arka jantta pozitif kamber var
yarın görürsem resmini çekip koyarım
![]()
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
kardeşim bölüm neydi ? resımleri koy ya beklıyruz. bu kadar istekli msj atan olacağını dusunmemıstım meğersem nekadar cok bıs aşkı olan arkadaş varmıs yahu. herkesın aklından bıkere bıle olsa bıs projesı geçmiş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)