User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Kvk teknik servis HTC problemi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E72 telefonumu 2 kere gönderdim bakırköy KVK'ya her birinde 10 gün kaldı serviste ilk tamir sonrası aldığımda 3 gün kullandım hoparlör arızalıydı arıza tekrarladı ses kaydetmiyodu onu hiç yapmamışlardı bile tekrar verdim bi 10 gün bekledim şu an 1 hafta oldu kullanıyorum tekrar ses problemi var ve klavye resmen çökmüş tık tık sesleri gelmiyo tuşlardan nasıl montaj yapmışlarsa bi kaçç güne gidip kavga çıkartcam

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cep kask bi nane yapmıyor keske yapsa.. en son avukatının verdiği cvp..

45 tl ye yaptırdığın sigortanın 1500 tl ödemesini beklemiyorsun heralde... ? demesi oldu..
    Sen nasıla avukat oldun bu kafayla deseydin... Geçen sene telefonun ustune oturdum resmen ortadan böldüm telefonu.Cepkask a gonderdim çantamdan cıkardıgımda böle idi dedim.Problemsiz yenisini aldım telefonun.Biraz uzun surdu ama 1 ayı geçmişti.Göndericez diyorlardı 1 ay geçti diyordum çok yogunuz vs diyorlardı bende en sonunda aradım tehtit ettim dedim cok buyuk donanım/media forumlarında yoneticiyim öyle bir karalıcamki sizi aklınız gidicek dedim.3 saat sonra mudurlukten bir bayan aradı yanlıslık olmus sizin telefon elimize geldi bugun gonderiyoruz dediler.Diğer gün elimde oldu.İsterse 10.000 tl lik telefon olsun yinede yapmak/değiştirmek zorundalar.Bu senin hakkın.Zaten garanti dahilinde bir problem olduysa (arıza vs) o zaman servis komple değiştiriyor cepkaska gerek duymadan.Cep kask daha çok kırılma , su alma , çalınma vs gibi durumlarda devreye giriyor.Ben geçen ay şu an kullandıgım htc mi alırken cepkask yaptıramadım ne yazikki ona cok yanıyorum.Aldıgım yerde yoktu cepkask cunku..

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim telefonum cepkask değil de, turkcell TİM'de yaptırdığım Zurich sigorta idi, ama bilmiyorum tabii ki ne farkı var, tek bildiğim sadece telefon sigortası yapmıyorlar adamlar. Şöyle bir maddesi de var hatta: ''Hasar gördüğünde tamiri ile vakit kaybedilmez, orijinal ambalajında yeni bir telefon verilir'' gerçklik payı var mı ki bunun?

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün bir şaka yapmışım siz siz olun genpa ya telefon vermeyin anasını ağlatıyorlar. Eski genpa dan eser yok. Daha önceden çok iyi hizmet veriyorlardı ona dayanarak telefonu vermiştim bugün geldi telefonun ekranda tırnak takılır nitelikte çizik var. Adamlar telefonun vidalarını kapamadan göndermişler.

zekirdek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son zamanlarda herkez büyük firmaların servislerinden şikayetçi.. ucuza garantisiz telefonu alıcaksın, bir problem çıktığında işin ehli özel bir servise vericeksin.En güzel çözüm bu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)