3 saat 160-170 le non stop gittim tık demedi araba.Gerçi motorum yeni yapılmıstı ama fark olucanı sanmam.Sen yine su mevsim fikkat et.
3 saat 160-170 le non stop gittim tık demedi araba.Gerçi motorum yeni yapılmıstı ama fark olucanı sanmam.Sen yine su mevsim fikkat et.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Biz 7.30d le 200-210 2saate yakın gittik bişey olmadışaka biyana yağını suyunu kontrol et fulle otur gaza harareti kontrol ettiğin sürece sorun yaşamazsın.Ama ***** havalar soğuk v.s 1anlık hatayla oluyor hersey kardeşim kimse yola kaza yapıcam diye cıkmıyor bunları unutma..İyi sürüşler güzel bir yolculuk dilerim.
ben 12o km aydına 16o gıdıyorum 1.4 aracım ama gereksız gaz yapmıyorum aynı hız ve devırde ama arada bırakıyorum ...hararet önemlı
www.honda-tech.com
o zaman buza dıkkat edıp basıyorum...
baran ıı dıleklerın ıcın tesekkur ederım...
bişiy olmaz yayanı normal kosullarda olmaması lazım
![]()
arkadas ıes ıle 200 220 tam gaz 20 dk fılan gitti 7000lerde tık demedı arac..
bizde vectra ile 230 240 yarım saat gittiğimizi bilirim.. hararet kontrol edıldığı surece sorun yok bide hassas motor yanı.. capona hiçbişiy olmaazz![]()
ben ankaraya 200 ustu gıttım geldım kac kez bırak vtecı 1.6Cl golfum vardı onunlada aynı sekılde gıttım geldımhıc bısıy olmaz rahat ol...
verdınız gazı bakalım...allah sonumu hayır etsın![]()
dikkatli ol arkadaşım...![]()
cevre yolunu otoban gişelerine baglayan son bi kaç km ile otobana girdikten sonra ilk bi kaç km sinde dikkatli ol radar var
hararet istesende yapmaz su kacagı weya hawa olmadıktan sonra o sogukta,ama yag cok ısınıp özelliğini kaybedıcektır eksık olmadıgından emın ol.
Gazla gitsin diyecem ama işte mekanik olmaz olmaz sana denk gelir salak saçma bişey motorda yeni yapıldı demişsin bence fazla zorlama
yaneı dedıgım 15k oldu yaw
ben ıı bı gazlayaım vıdeoda cekerım artık bu kadar muhabbetı oldu...![]()
Tünay bu kadar sorun etme yaw biraz erkenden cık yollar sakat mazallah
motorda problem çıkmaz ama yolda birden kopuverir ne olcagı belli olmaz 180 le giderken
en ufak bi hatayı toplamak oldukca zordur sahsen gitmem ben sürekli yuksek suratte.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
ben ole manyak gıbı basmayacam zaetn sadece merek ettıgım eger basarsam bısey olup olmayacagıydı olmazmıs...ogrendım bunu ıı oldu...yasamak gusel yaw...daha hondatalı typr yapacaz sonra s2k apacaz bunun evosu war ferrosu var...yasamak lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)