User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Araca özel halı paspas yaptırmak

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında bende yaptırabilirim overlokçuda mesele değil , önemli olan paspas olabilecek krem renkte halıyı nereden tedarik edebebilceğimiz?

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında bende yaptırabilirim overlokçuda mesele değil , önemli olan paspas olabilecek krem renkte halıyı nereden tedarik edebebilceğimiz?
    Ümraniye sanayide her türlü araba kumaş ve halısı olan bir dükkan var isim hatırlayamadım ama orada vardır kesin uygun halı. Diğer sanayilerde de bu tarz dükkanlar bulunabilir bence. Orjinal paspas varsa ondan kalıp alarak kendin yapmanda epey kolay ve zevkli olabilir.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oto Paspas - sahibinden.com

- Bünyemizde kalıbı bulunmayan araçların kalıp teminini bizlere ücretsiz kargo ile tarafımıza gönderebilirsiniz.

Firmayla hiçbir alakam yok. Böyle bir yere yaptırtabilirsiniz uğraşmak istemiyorum derseniz.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hazır konusu varken ben de sorayım, bu halı paspalar kullanışlı oluyor mu temizlik bakımından? Plastiklere vur suyu temizlensin ama halı paspaslar yağmur çamur durumlarında nasıl?

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazır konusu varken ben de sorayım, bu halı paspalar kullanışlı oluyor mu temizlik bakımından? Plastiklere vur suyu temizlensin ama halı paspaslar yağmur çamur durumlarında nasıl?
    ben iki takım kullanıyorum bir halı birde kauçuk. halıları yazın koyuyorum kış gelince değiştiriyorum. Ama yağışlı günler için halı hiç uygun değil ıslanınca çamur olunca sıkıntı oluyor.

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kauçuk paspas ayakkabı değdiği anda kirleniyor. Halıyı süpürüyorsun tertemiz oluyor, su vurmaya gerek yok Ayda bir yıkanır en fazla.

Böyle bir malzeme buldum, altı kauçuk üstü halı, su geçirmiyor. Aşırı çamurlanmadıkça da süpürmek yeterli geliyor. Metresi 28 liradan 2 metre kestirdim, kendim kalıbını alıp kestim, 10 liraya overlok çektirdim, 65 liraya maloldu. Yapmak isteyenlere fikir verebilir.

Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Er34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oto Paspas - sahibinden.com

- Bünyemizde kalıbı bulunmayan araçların kalıp teminini bizlere ücretsiz kargo ile tarafımıza gönderebilirsiniz.

Firmayla hiçbir alakam yok. Böyle bir yere yaptırtabilirsiniz uğraşmak istemiyorum derseniz.
    iletişime geçtim hocam teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)