bursadaki araç benimdi sattım katalizör değil radyator delinmiş..adım fevzi ..
buraya asıl yazma niyetim şu ;
sattığım megane rs den sonra mavi ph2 rs le ilgileniyorum ( zehiri aldık bir kere) ; bu araç megane rsle ilgilenen her kişinin en azından ismen de tanıdığı bir araç tr de tek olması sebebiyle ;
fakat ; motor, yürüyen,turbo, yazılım problemi olup olmadığı vb. konularda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa ve bu platformda bilgi verirlerse sevinirim
konuştum sahibiyle gerek kalmadı sağol
bende ilgilendim zamanında aracın beyninde yazılımdan kaynaklı bir sıkıntı vardı
arka tekerden ufak diyorlar ama bi darbe almıştı hatırladım kadarı ile ve tramer kaydı çıkıyor meblayı ise hatırlamıyorum... resimlerde çok sağlıklı gözüküyor fakat yakından görmedim aracı görenlerse resimlerdekinden biraz daha aşşada bi grafik değerine sahip oldunu belirtiyor ayrıca araç tek değilank da faz2 aynı renk mavi bir adet daha var 2 kez gördüm durdurup satarmısın deme fırsatım olmadı
çok diri gören duyanda yok nerdeyse o aracı
Şu aracı tanıyanınız varmı ?
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 82319631
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
daha düşük fiyata + sı bol olanını verelim![]()
bilmiyorum tam olarak ama sanırım beyni biraz fazla kurcalamışlar yazılım vs. derken oda beyni bozmuş birde sol kapı boyalı diyen var değişmiş diyen var arka lastik basınç sensörü için kasko karşıladı diyorlar sensör 150TL bunun için kaskomu bozulur onu geçtim hasar kaydı vardı gibi hatırlıyorum yalan olmasın şimdi 3 adet sanırım arabanın sahibine haksızlık yapmak istemem... ama plaka ve şaseyi araştırırsanız bulursunuz sizde almama nedenim o değildi ilk başta bi galeriden ilan verildi açtım telefonu konuştum 1 parça boya var denildi sonra bşka yerlerde de extraları çıktı fiyatı 36.75 yazıyordu 33 gibi bi rakama bırakıyrlardı o sıralar sonradan beyin arzasınıda öğrenince soğudum açıkcası biraz aktif bi arkadaş sanırım sahibi seviyor araçla oynamayı benim pek hoşuma gitmez böyle şeyler gider en iyisini bulurum bikere yaptırırım ömürlük olur... zaten şimdilerde 33binli rakamlarda ilanıçok daha uyguna alabilirsiniz ama faz2 nin akibetine kanmayın sadece araç içinize sinsin
sunroof yok ağırlıktan 60kg kazanıyor roll de avantajlı gibi yorumlar yapılıyordu bence cam tavanın yoksunluğu roll de değil ama zevkte baya bi eksi
60kg hafif olacağına motoru 10 nuamra sağlıklı olsun daha mantıklı
yanında cam tavan keyfide cabası
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)