allah rahmet eylesin kalanlara sağlık versin
Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar... Senelerdir boğuşuyorduk bu lanetle ama buraya kadarmış... Tek tesellimiz ne hastalığının son döneminde ne de son nefesini verirken hiç acı çekmedi, tabiri caizse sürünmedi... Sonuna kadar savaştık ailecek ama buraya kadarmış, Allah'ın takdirinin önüne geçilmiyor... Tekrar tekrar hepinize teşekkür ederim, desteğinizi yanımda hissetmek gerçekten çok güzel... Dostlar saolsun...
Yarın Ali Rıza Güven Camii'nde ikindi namazından(14.30) sonra Yeni Bornova Mezarlığına yatırıcaz babamı... Gelmek isteyenler için gerçekten çok teşekkür ederim, düşünmeniz yeter...
Hepiniz tekrar saolsun...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Başın sağolsun kardeşim... Rahmetlinin mekanı cennet olsun...
Kardeşim başın saolsun şimdi okuyunca öğrendmAllah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun
yapabilceğimiz birşey olursa lütfen ara ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ugurcum basın saolsun allah sabır versın...
başınız saolsun![]()
abimm telefonda söyledim ama tekrar söyleyeyim başınız sağolsun. Allah , babacığına gani gani rahmet eylesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)