basınız sagolsun....
aLLah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Teşekkürler arkadaşlar, dostlar saolsun...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Abim gelemedim yola çıkmam gerekti acilen, nolur kusuruma bakma. dönünce geliyorum yanına.
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
başın saolsun kardeş allah rahmet eylesin.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Bikaçgündür internetle ilgili bir sorun yuzunden internete girememiştim. Allah Rahmet eylesin Sanada Sabır versin kardeşim ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Sağolun arkadaşlar, çok sağolun...
eger bi yardımım olursa veya bi ihtiyaç olursa hazırım tekrardan başın sagolsun ugur.
allah rahmet eylesin, basiniz sagolsun![]()
Forumda uzun süredir sadece SATILIK ve ALINIK ilanlarına bakıyordum. Biraz önce bi SOHBET bölümüne gireyim dedim, ve şok oldum. UĞURCUM başın saolsun. Kaybın için çok üzgünüm.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)