ugur abı basınız sagolsun cenazeye gelemedım abı evde sorunlar oldu abı kusurua bakma :S bılıyorsun cunku![]()
ugur abı basınız sagolsun cenazeye gelemedım abı evde sorunlar oldu abı kusurua bakma :S bılıyorsun cunku![]()
Uğur Kardeşim başın saolsun mekanı cennet olsun![]()
Hepiniz çok saolun dostlar, hayat malesef böyle... Daha hiçbirşeyin farkında değilim, sadece ilk şoku atlattım ve kafamı dağıtmak için geyik şamata yapmaya çalışıyorum arada gözlerimden yaşlar gelse de ama biliyorum ki asıl darbeyi bir süre sonra yiyeceğim... Çünkü sanki bir film izliyorum ve yaşayan sanki ben değilim, gerçekliğe tamamen dönünce olan olacak... Allah hepimizin sonunu hayır etsin...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Zaman her şeyin ilacıdır Uğurcum. Ben de 22 yaşımda babamı kaybetmiştim. 12 yıl geçmiş üstünden. Ne kadar acıda olsa hayat devam ediyor. Allah geride kalanlara ömür versin...
allah rahmet eylesin
Vay be... Zaman ne çabuk geçiyor, gene geldi 8 Aralık... Nur içinde yat CANIM BABAM!...![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)