Gozle gorulur bir problemse servise cihaz gitmeden bile orada stoktan yeni verebilirler insiyatif kullanarak
Gozle gorulur bir problemse servise cihaz gitmeden bile orada stoktan yeni verebilirler insiyatif kullanarak
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
konustum sımdı teknısyenle beyefendı dunden berı butun yazılımsal ve programsal kontrollerı yaptım hıcbır problem yok dıyo bu anten davasından bahsettım bugun 3 4 gıbı alıcam dedım ben gıdene kadar donanımsal kontrolunu de yapıcak alıcam ısyerınde recovery yapıcam olmazsa aldıgım yere goturucem aldıgım yerde servıse gonderıp rapor cıkmasını beklıyomus b.pasa darty orayada bu servıs bakıyomus ısın kotusu yanı yıne bu kamılın elıne gecıcek notebookmodemle uyumsuzluk olur dedı ıp cakısır dedı cakıssa wındows7 uyarı verıyo zaten Allahım ya sabır...
Vorsprung Durch Technik
Darty de gittiginzde islerinizin cok zora girdigini belirtin rica edin isterlerse degistirebilirler servis raporu olmadan
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
darty den aldıgım kısı komsum yenıden sıkıntı cekersem ımkanı dahılınde geregını yapıcaktır bakalım aksama dogru gıdısat bellı olucak sızlerede tesekkur ederım beyler cokca ılgılendıgınız ıcın bazı seylerı tecrube etmeden ogrenemıyoruz bundan sonra asusdan dellden sasmamam gerektıgnı anlamıs oldum bu tıp kıl problemler sayesınde
Vorsprung Durch Technik
arkadaslar bencede donanımsal bır arıza mevcut benim basımada daha önce geldi dell marka laptopta bütün herseyi denedim sonra serwisi cagırdık inanmazsınız harddiski değiştirdiler sorun ortadan kalktı ben de bilgisayarcıyım sorunla hiç bağdasmayan bi malzemeden bile sorun cıkabiliyor en güzeli serwise gönder
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)