User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Pc'den anlayan

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gozle gorulur bir problemse servise cihaz gitmeden bile orada stoktan yeni verebilirler insiyatif kullanarak

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konustum sımdı teknısyenle beyefendı dunden berı butun yazılımsal ve programsal kontrollerı yaptım hıcbır problem yok dıyo bu anten davasından bahsettım bugun 3 4 gıbı alıcam dedım ben gıdene kadar donanımsal kontrolunu de yapıcak alıcam ısyerınde recovery yapıcam olmazsa aldıgım yere goturucem aldıgım yerde servıse gonderıp rapor cıkmasını beklıyomus b.pasa darty orayada bu servıs bakıyomus ısın kotusu yanı yıne bu kamılın elıne gecıcek notebook modemle uyumsuzluk olur dedı ıp cakısır dedı cakıssa wındows7 uyarı verıyo zaten Allahım ya sabır...
    Vorsprung Durch Technik

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Darty de gittiginzde islerinizin cok zora girdigini belirtin rica edin isterlerse degistirebilirler servis raporu olmadan

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

YsfTzcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konustum sımdı teknısyenle beyefendı dunden berı butun yazılımsal ve programsal kontrollerı yaptım hıcbır problem yok dıyo bu anten davasından bahsettım bugun 3 4 gıbı alıcam dedım ben gıdene kadar donanımsal kontrolunu de yapıcak alıcam ısyerınde recovery yapıcam olmazsa aldıgım yere goturucem aldıgım yerde servıse gonderıp rapor cıkmasını beklıyomus b.pasa darty orayada bu servıs bakıyomus ısın kotusu yanı yıne bu kamılın elıne gecıcek notebook modemle uyumsuzluk olur dedı ıp cakısır dedı cakıssa wındows7 uyarı verıyo zaten Allahım ya sabır...
    Böyle Bir Durum Var, Eğer Cihaz Yine Bu Elemana Gidecekse, Gerekli Kontollerden Sonra Sorun Yok Cevabı Çıkacaktır Her Türlü, Dolayısıyla Cihaz Sana Geri Gönderilir.
    Renault Sport

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    darty den aldıgım kısı komsum yenıden sıkıntı cekersem ımkanı dahılınde geregını yapıcaktır bakalım aksama dogru gıdısat bellı olucak sızlerede tesekkur ederım beyler cokca ılgılendıgınız ıcın bazı seylerı tecrube etmeden ogrenemıyoruz bundan sonra asusdan dellden sasmamam gerektıgnı anlamıs oldum bu tıp kıl problemler sayesınde
    Vorsprung Durch Technik

sohc_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar bencede donanımsal bır arıza mevcut benim basımada daha önce geldi dell marka laptopta bütün herseyi denedim sonra serwisi cagırdık inanmazsınız harddiski değiştirdiler sorun ortadan kalktı ben de bilgisayarcıyım sorunla hiç bağdasmayan bi malzemeden bile sorun cıkabiliyor en güzeli serwise gönder

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)